2777
2789
عنوان

لاغری بازو

977 بازدید | 5 پست

بچه ها کسی اینجا تجربه ای در ارتباط با لاغری موضعی بازو داره 

من خودم موقع رژیم تنها جایی که تغییر نمیکنه متاسفانه بازوهامه زیاد پر نیستن ولی خودم خیلی حساسم 

اگه تجربه ای دارین باهام به اشتراک بزارید❤

من خیلی با بازوهام درگیر بودم،باردار شدم و شانسی ده کیلو لاغر شدم،باورت نمیشه بازوهام نصف شد یهو،بدن به ترتیب خودش تصمیم میگیره تو چه وزنی از کجا چربی کم کنه،باید رژیم و ورزش داشته باشی و لاغر کنی تا جایی که بدنت چربی بازوهاتم کم کنه 

من غلان ۶۵کیلو عم،قدم۱۷۰ سایزم ۳۸-۴۰

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی با بازوهام درگیر بودم،باردار شدم و شانسی ده کیلو لاغر شدم،باورت نمیشه بازوهام نصف شد یهو،بدن ...

چه رژیمی و گرفتی عزیزم 

ورزشم من قبل کرونا باشگاه میرفتم بعد کرونا دیگ از ترس تجمع و اینا نرفتم واسه همین چاق شدم من ۱۷۵ قدمه وزن ۷۴ 

تو الان باشگاه میری عزیزم؟

چه رژیمی و گرفتی عزیزم  ورزشم من قبل کرونا باشگاه میرفتم بعد کرونا دیگ از ترس تجمع و اینا نرفت ...

کالری شماری میکردم دو روز در هفته زیر۷۰۰کالری،پنج روز زیر۱۲۰۰ کالری میخوردم،ورزش هفته ای سه روز فیتنس خودم تو خونه با کلیپای ورزشی انجام میدادم،حتما هم ۷-۸ دقیقه دمبل میزدم

چه رژیمی و گرفتی عزیزم  ورزشم من قبل کرونا باشگاه میرفتم بعد کرونا دیگ از ترس تجمع و اینا نرفت ...

الان تو بشی ۶۸کیلو عالی میشی،بازوهات هم آب میشه