سلام دختری که تو عقد جدا شده و نام همسر ازشناسنامه ایشون حذف شده، ایا بخواد دوباره ازدواج کنه مشخص میشه تو محضر که قبلا ازدواج کرده و نام حذف شده؟ یعنی اسم اون آقای قبلی تو سیستم هست؟ یا وقتی از شناسنامه پاک میشه کلا پاک میشه.. تو رو خدا اگه میدونید بگید
نمیدونم اما از لحاظ اخلاقی و منطقی باید به طرف بگه
تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
ثپت میشه معلوم میشه چون ب هر حال ایمتو تو شناسنامه ایشون بود اگ سند ازدواج ی بود باشه اره معلوم میشه. اگ سند ازدواجی نبوده باشه معلوم نمیشه
نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها حسرت ها آرزو ها و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این