چرا این خاتون انقدر زبون نفهم و کله شقه😕؟واقعا نمیفهمه شوهرش بخاطر حفظ جونشون این کارو کرده ؟نمیبینه اونم در حال تلاشه😕یا چرا وقتی شوهرش ازش عذرخواهی کرد باز خودسر بازی درآورد 😕
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
نوشابای سابقدونمیه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی کهاز علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :)https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی کهاز علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :)https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من
بعد میگن نقش زن قهرمان ایرانی رو داره بازی میکنه😐 کل ملتو به کشتن داده الان شده زن قهرمان ایرانی
بعدشم بازیگر قحط بود مگه😐
اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش