2777
2789
عنوان

کم حرف بودن

188 بازدید | 16 پست

من تا قبل از اینکه مدرسه برم خییییلی دختر شیطون و شلوغکاری بودم جوری بود که حتی الان هنوزم توی فامیل میگن😂

اما خب مامانم کتکم میزد فرقیم نمیکرد وسط خیابون باشه خونه باشه یا جای دیگه بخاطر همین اعتماد به نفسمم خیلی نابود شد وقتی جلوی بقیه منو میزد یا دعوام میکرد

و اما مدرسه که رفتم دختر کم حرف و ساکتی که شدم و اونموقع همه میگفتن چه دختر خوبی شدی و منم همیشه سرم تو لاک خودمه 

اما این وسط یه مشکلی هس من مامانم نمیزاره دوستو رفیق زیاد داشنه باشم یا باهاشون برم بیرون بخاطر همین خییییلی ساکتم و اصلا نمیدونم با بقیه چطوری ارتباط بگیرم

الان۱۷سالمه دارم میرم۱۸سال دیگه ولی یبارم بیرون نرفتم و هیچجارو بلد نیستم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کن حرف بودن عالیه

کجا عالیهدمن همش دارم فوش میشنوم راجبش😑

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️
😐 پس چرا من همش تشویق میشنوم!

من که فوش و دعوا میشنوم فقط ...

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️
خییلی پرانرژیماا ولی خب زیاد حرف نمیزنم و فک میکنم کسی ازم خوشش نیاد بخاطر کم حرفیم😅

من انرژی زیادی هم ندارم نه بابا این چ حرفیه نظر مردم ک مهم نیس مثلا من تو دبیرستان کم حرف بودم مثل همیشه بعد اولاش همه فکر میکردن مغرورم ولی وقتی به هم نزدیک شدیم منو از همه مهربون تر میدونستن😅