2777
2789
عنوان

دعا تخم مرغ

1864 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. دیشب تنها بودم احساس کردم یه چیزی خورد به بالکن خونمون فک کردم در بالکن باز مونده ولی رفتم دیدم بسته است امروز رفته بودم بالکن دیدم تخم مرغ رو زدن به شیشمون 

راستش من اعتقاد ندارم به دعا و اینا

ولی چون پدرم مریضه و حال روحیمون خوب نیست به شدت مضطرب شدم و از وقتی دیدم حالم بده 

یعنی دعا هست ؟؟

خدایا ب دلامون آرامش بده

ن شاید کسی واسه چشم زخم پرت میکرده بیرون افتاده تو بالکنتون

میشه برام گزارش بزنی گلم برات صلوات میفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7414132/عدد369-تا-حالا-کسی-امتحان-کرده-و-ب-ارزوش-رسیده

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن شاید کسی واسه چشم زخم پرت میکرده بیرون افتاده تو بالکنتون میشه برام گزارش بزنی گلم برات صلوات میف ...

نه امکانش نیس چون خونه ما طبقه سوم هست و خونه های روبه روییمون اصلا طبقه ندارن ویلایی هستن 

خدایا ب دلامون آرامش بده

دشمن دارید؟ قبل از مریضی پدرتم این چیزا رو دیده بودی؟ چندوقته پدر مریض شدن؟ مشکلشون چیه؟

معمولا کسایی که از طلسم مریض میشن دکترا نمیتونن دقیق تشخیص بدن و تشخیص و درمان تو ابهام دکترا و تفاوت نظرهاشون پیش میره یا یهو یه مریضی خیلی سنگین و بی پایه پیش میاد

لطفا درخواست دوستی ندید

چ ادم بی عقلی بودع

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نه امکانش نیس چون خونه ما طبقه سوم هست و خونه های روبه روییمون اصلا طبقه ندارن ویلایی هستن 

بد بدلت راه نده هرچی فک کنی همون میشه...

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
دشمن دارید؟ قبل از مریضی پدرتم این چیزا رو دیده بودی؟ چندوقته پدر مریض شدن؟ مشکلشون چیه؟ معمولا کسا ...

عزیزم کرونا گرفته 

و یهو حالش بد شد

الان دکترا میگن رو‌به بهبود هست ولی زمان میبره

خدایا ب دلامون آرامش بده
چه جوری تا اونجا پرت کرده رسیده😯

دقیقا اگه مار بچه های تو کوچه بود امکان نداشت برسه خونه ما

کار یه آدم بالغ و زور دار هست

خدایا ب دلامون آرامش بده
سرکه بریزید روش بشوریدش بره بقره و چهار قل به اب بخونید بریزید جاش پوسته تخم مرغ علامتی روش کشیده ن ...

نه رفتم نگاه کردم هیچی روش نیست

خدایا ب دلامون آرامش بده