2777
2789

ماشالا اینجا هر چی تاپیک قد و وزن می بینم اکثریت قریب به اتفاق کاملا متناسب و خوش هیکلن. من خودم قدم ۱۵۴ تازگیا شدم ۵۸ کیلو 😐 یه بار رژیم گرفتم دو سه کیلو کم کردم تا ول کردم دوباره برگشت. در حالت عادی هم غذام از همه کمتره نون فقط صبحونه اونم خیلی کم می خورم برنج در کمترین میزان ممکن شیرینی هم همینطور اما اضافه وزن دارم. به نظر خودم اصولا با این تفاسیر نباید اصلا اضافه وزن داشتم که حالا بخوام رژیمم بگیرم. شما بگید راز خوش هیکلیتون چیه ارثیه یا کارای دیگه انجام میدید 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

من بدترین هیکلو دارم در این برهه از زمان

ی زمانی بهترین بودم😭😭

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدترین هیکلو دارم در این برهه از زمان ی زمانی بهترین بودم😭😭

میتونم بپرسم چرا؟ نکنه تازه زایمان کردید؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
من همه چی میخورم ولی چاق نمیشم پوستمم خوبه شل وافتاده نیست کاری نمیکنم 

خوش به سعادتت ژنتیکت خوبه حتما 

من  امروز باکمک چن تا نی نی سایتیا دوباره قراره به خودم بیام😅 فعلا که روز اوله شروعمونه😬

انشاالله جواب میده مثل من نمیشی 

من قدم ۱۷۳ وزنم ۶۴  چای و آب زیاد میخورم ادرار زیاد نمیزارع چاق شی  ناشتا آب میخورم  ...

من چایی نمی خورم اما تا دلت بخواد آب می خورم اما تاثیری به حالم نداره. البته ورزش خاصی نمی کنم جز پیاده روی 

نوشابه نمیخورم کلا  شیرینی جات کم میخورم  باشگاه میرم  از اولم لاغر بودم ولی ی مدت ...

من چون شاغلم فرصت نمی کنم برم باشگاه متاسفانه 🤦‍♀️