2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی دراز نشست ایستاده اسکوات و ...کلا ورزش های سبک که به دیسکم فشار نیاد

اها دیسک داری. پیلاتس خوبه مربیش مراقب کسایی که آسیبی چیزی دارن بهش میگی میگه حرکتی که برات بد هست چطور بری

اها دیسک داری. پیلاتس خوبه مربیش مراقب کسایی که آسیبی چیزی دارن بهش میگی میگه حرکتی که برات بد هست چ ...

ممنون کرونا باشگاه رو تعطیل کرده به نظرت تو خونه خوبه انجام بدم

چه میدونم چرا خودمم دنبال جوابشم من که شرایطشو ندارم اگه تو داری حتمابرو جراحی

من میترسم بمیرم بچه کوچیک دارم وگرنه از خود عمل نمیترسم شده وام بگیرم برم اینو از روزگار محو کنم میکنم

چه عالی آفرین بدنسازی کار میکردی رژیمت چی بود یکم از خودت بگو

اره اول فقط پیاده روی و مرغ ابپز و سیب زمینی ابپز و همه چی ابپز میخوردم اخه خیلی چاق بودم ناراحت بودم به خودم اومدم برنج و نون اصلا نمیخوردم الانم کم میخورم قبل کرونا دو سالم بدنسازی رفتم خیلییی خوب بود الان که به خاطر کرونا نمیرم تو خونه ورزش میکنم دمبلم گرفتم با ویدیو ورزشی که از یوتیوب میگرم هرروز ورزش میکنم خیلی خوبه پیاده روی هم می کنم تو خونه راه میرم مثلا یا تو حیاط هرجا بشه  ولی بدنسازی یه چیز دیگه بود وزن زیاد کم نمیکنی ولی بدنت حالت میگیره و عضله میسازی 

اره اول فقط پیاده روی و مرغ ابپز و سیب زمینی ابپز و همه چی ابپز میخوردم اخه خیلی چاق بودم ناراحت بود ...

مرسی عزیز منم فقط آب‌پز میخورم ولی خب بهم ۵ ق برنج دکترم داده 

محترمانه بگو    

سلام. گفتین که محترمانه. اکی. 

من هر جور بخوام بگم.... اکی... بذار اینطور بگم.کتاب های اصلی مثل انجیل و تورات اینا اونی که در دسترس هست ترجمه انگلیسی و فارسی هست. صاف میرین زبون عبری و آرامی رو یاد میگیرین. لااقل با حروف الفباش آشنا میشین. 

در این فاصله شروع می کنید به خوندن کتاب های ترجمه. 

کتاب زیاد دارن، جزوه هم دارن که معروف نیست. برخی از اندیشمندان خودشون، یعنی مسیحی و یهودی، تفسیر یا مقاله درباره برخی آیات دارن. 

شما کتابو میخونی میری جلو، اون کتاب های اندیشمندانشون رو هم میخونی. میرسی به قرآن. وارد قرآن نمیشی. برمیگردی به کتب اصلی که زبون عبری و ارائه که نسخه های آنلاین‌ ا‌‌ازش هست. گوگل و یکی دو تا مترجم خاص هست که این ایات عبری و آرامی رو درست ترجمه میکنن. دقت کن، اسم ترجمه نمیشه، اصلا نباید ترجمه بشه. متاسفانه تو ترجمه کتاب به انگلیسی اسم ترجمه شده. اکی. 

این بار زوم میکنی روی کلمات خاص، منظورم کلمات خاص داخل سوره هاشونه.اونم به عبری. یادم نیست گزیده اشعار سلیمان نبی بود، اون اصل ارامیشو بخونی، بعد انگلیسی رو بخونی دود از سرت بلند میشه. 

میای سر قرآن و سوره هایی که استناد میکنه به کتب انجیل و تورات. متاسفانه برخی منابع فارسی فقط استناد به کتاب فلان دانشمند میکنن که اونم در دسترس نیست و باید کلی بگردی. 

آخر سر به چند تا اسم میرسی، یکیش پسر انسان یا son of man هست. خود اندیشمندانشون سر این کلمه با هم اختلاف نظر دارن. چند تا کلمه دیگه هم هست مثل اون آیه که می‌گفت زنی که عصای آهنین در دست دارد فرزندی بزاید که.... یا اون قسمت از انجیل که میگه منتطر آقای خود باشید همانند کسی که آقای‌ش به جشنی رفته و هر آن باز می گردد. اینا زیاده. باید بگردی و وقت بذاری. 

کامنتم طولانی شد. عذر خواهی میکنم. 🙏