2777
2789
عنوان

تحصیل تو ترکیه

294 بازدید | 25 پست

سلام کسی از دوستا و اشناهاتون ترکیه رو واسه تحصیل انتخاب کرده؟ میدونین هزینه تحصیل تو اونجا تقریبا چقدره؟ از لحاظ امنیت برای یه دختر تنها چطور؟ کسیو میشناسین که تو این سایت تو دانشگاهای ترکیه درس خونده باشه؟ خیلی ضروریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه رشته ای میخوای بخونی؟کالج یوس خوبه میخوای خونه بگیری یا نه

پزشکی،اره ازمون یوس میخوام بدم، خونه گرفتن که خیلی هزینه زیادی میخواد اگه تو خوابگاه بخوام بمونم هزینش چقدر میشه؟ شنیدم استانبول هزینه هاش از انکارا کمتره

اجاره خونه ها اونجا بالا رفته

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......

برای بحث هزینه دقیق بخوای بدونی باید از موسسه ای که باهاش درارتباطی بپرسی و شاگردایه سالایه قبلش شرایط متفاوته مثلن الان باید زبان استامبولیت قوی باشه قبلن بازیان انگلیسیم میشد ولی حالا نه هرکی یه نظری داره دکتر عظیمی خوبه 

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
من  چندین سال اونجا کار کردم وفقط مشکل اصلی خونه هست وگرنه امنیت عالیه

شما خانومین؟ برای یه دختر که تنها میخواد اونجا زندگی کنه شنیدم سخته ولی خب دوستام که رفتن راضی ان هزینه ها بالا نیست اونجا؟؟