2777
2789
عنوان

یعنی رلم دوسم نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی ب زید گفتید رل برکت از رابطه ها رفت

برکت😂😂😂😂😂

خدارو بخاطرت شکرررر❤پاکترین هوا همان لحظه ای ست که دلهایمان هوای همدیگر را میکند❤نه زیبایی تو، نه محبوبیت تو مرا مجذوب خود نکرد تنها آن هنگام که روح زخم مرا بوسیدی من عاشقت شدم❤
چرا؟😐😐😐

راستش به نظر منم یه کلمه ی کوچه بازاری هست..

میتونیم کلمه های دیگه ای استفاده کنیم الان هرکس و ناکسی رل داره..

کسی که میگه رل و نمیدونم جمله هایی مث اصل بده و...

بنظر من خوب به معنی عشق نرسیده...

عشق خیلی مقدسه نباید این کلمه هارو کنارش قرار داد

به شما بی احترامی نکردما!فقط نظرمو گفتم امیدوارم ناراحت نشده باشید 🙂

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
@نی_نی_یار_5     رسیدگی ولغو کاربری۔سایت پرشدہ از ھمچین تایپیکای مضخرف ورواج دادن ...

عزیزم چرادخالت می‌کنی به شماربطی نداره فقط من ودیدی روزی صدنفردارن تایپیک میزنن توی کارای من دخالت نکن باتشکر