2777
2789
عنوان

اگه خودکشی کنم

440 بازدید | 49 پست

خانما‌کمک کنید دیگه بریدم اگه خودکشی کنم دخترم گناه نیست یه سالشه به خدا بریدم صبح شوهرم رفته سر کار کلی فشم داده کلی کتک زده هیچ کسی و ندارم پشتم بهش گرم باشه اگه قهر کنم برم خونه بابام اونم دو برابرشو میزنه خدایا کی حقم و میده مادر شوهر خدا بکشتت

کوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خودکشی نکنید. 

خودکشی کردن مثل جر زدن وسط بازیه 

وقتی که دستت خوب نیومده بقیه رو ول کنی بری بی هیچ توضیح. 

صبر کنید یک بُر بخوره 

شاید دست بعد خوب اومد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ولی خودکشی نکنید.  خودکشی کردن مثل جر زدن وسط بازیه  وقتی که دستت خوب نیومده بقیه رو ...

اخه تا کی بدبختی تا این حد مادرشوهر م چرا دست از سرم بر نمیداره 

کوردم 
چیکار کنم 😭😭😭😭

گلمم همه ما مشکل داریم همه همه حالا یکی بیشتر یکی کمترر همه اینایی که توی نی نی سایت هم مشکل دارن کسی بدون مشکل نیست سعی‌کن سخت و سفت باشیی با خددکشی فقط و فقط تویی‌که حیف میشیی فوقش تا یک سالل اونا عزاداری کنن یا عذابوجدان داشته باشن بعد اون عادی میشه دور از خونت پس بمون بجنگ برا زندگیت برا بچه ات و خانواده ای که تشکیل دادی 

گلمم همه ما مشکل داریم همه همه حالا یکی بیشتر یکی کمترر همه اینایی که توی نی نی سایت هم مشکل دارن کس ...

به خدا  بریدم خیلی سعی کردم شوهرم حرف مامانشو قبول داره 

کوردم 
خودکشی خیلی گناهه  اون دنیا خیلی خیلییی اذیتت میدن وحشتناک       خدارو ...

به خدا شب روز قران و بالا گرفتم اما بی فایدست نمیدونم خودمم فک میکنم شوهرمو طلسم کردن اخه خیلی دوستم داشت 

کوردم