2777
2789
عنوان

علیسان نظرتونه یا دانیال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 40 پست
اسم بزرگونه ایه ، برا بچه ی امروزی خوب نی  مثل حامد ، محمود ،حمید ایناا

والا خب من اسامی بظاهر امروزی مثل مهراد و آراد و رادوین و اینا رو نمیپسندم

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دیدگاهت نسبت به دانیال منفیه؟بخاطر قدیمی بودنش؟

ن ،گفنم ک کلا از اهنگش خوشم نمیاد و ب نطرم واس بچه خوب نی

مثلا معراجم قدیمیه،ولی برا بچه بهتره نسبت ب دانیال

🌵نلایک،مرسی   https://harfeto.timefriend.net/16429349002110 
راس میگی؟؟؟ والا منم تا الان همین فکرو میکردم ولی تو این تاپیک نمیدونم چرا همه مخالفن

دیگه سلیقه ها متفاوته.الان خیلیا دنبال رادین و رایان و دایان و پایان و ...🤪🤪🤪از این اسمهایین که دوره ای مد شده.

شک نکن دانیال عالیه.

پدرام

پژمان

پاشا

پویا

پوریا

پیام

پارسا و ژرفا

پارسا فارسی هست بهتره دومی رو عربی نذاری

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
دانیال عربی نیست بین المللیه

والا هر خارج نشینی که خواسته پاسپورت ایرانی هم برای پسرش بگیره و ثبت احوال به اسم بچه گیر نده دانیال گذاشته

دانیال زیاد شنیدم اونم فقط بابت اینترنشنال بودنشه

البته یک تایمی هم مد شده بود دانیال درست مثل محمدرضا و بنیامین یه نسلی این اسم زیاده.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
والا هر خارج نشینی که خواسته پاسپورت ایرانی هم برای پسرش بگیره و ثبت احوال به اسم بچه گیر نده دانیال ...

حالا منظورت اینه قشنگه یا نه

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍