2777
2789
عنوان

سونوی بارداری لطفا بیاین 🙏💛

93 بازدید | 23 پست

سلام صبحتون بخیر

من اولین روز آخرین پریودیم ۷ مرداد بود  و روز تخمک گذاریم اقدام کردم یعنی ۲۰مرداد 

حالا طبق اینایی ک خودم میدونم و مطمعنم امروز فردا تاااازه ۸ هفته میشم 

حالا تقریبا دو هفته پیش سونوی قلب دادم سن جنین رو زد ۸ هفته ۳ روز 

خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بسا سونو ان تی جلوترم بزنه برات گلم ـ کلا دکترا رو ان تی حساب میکنن باید هنوز منتظر این عقب جلو ه ...

ن آخه منظورم اینه سونو ان تی ک باید هفته ۱۱ برم الان کی برم ؟؟؟؟؟

خب میگم طبق  سونو سن جنین رو خیلی بیشتر گفت  چراااا ؟

منم چهارم   بود حسابم ولی دکتر گفت 11هم درسته طبق سونو الان دارم طبق سونو حساب میکنم  چون چند نفر. رفتم همشون  گفتن یازدهم

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
برا منم همین بوده گلم تازه باز ان تی جلوتر گف و سونو های بعدی هم جلو تر . حساس نشو 

درسته... عزیزم سونو ان تی ک باید ۱۱ هفته برم الان کی برم ؟؟؟ طبق آخرین پریودم یا سونوقلب؟

منم چهارم   بود حسابم ولی دکتر گفت 11هم درسته طبق سونو الان دارم طبق سونو حساب میکنم  ...

بنظرت چرا همچین میشه  ؟؟ یعنی جنین یهو توی تایم کم زیاد رشد میکنه؟

ن آخه منظورم اینه سونو ان تی ک باید هفته ۱۱ برم الان کی برم ؟؟؟؟؟

خب گلم تو سه روز اختلافته پس همون هشت هفته و سه روز باید حساب کنی بر اساس سونو ... حالا تو میری بر اساس این سونو که یا یازده هفتته یا یازده هفته و سه روز هیچ فرقی ندارع دوتاش میشی یازده هفته

خب گلم تو سه روز اختلافته پس همون هشت هفته و سه روز باید حساب کنی بر اساس سونو ... حالا تو میری بر ا ...

ن عزیزممممم من ۴ مهر سونو دادم گفت ۸ هفته ۳روزته.درصورتی ک دوروزه دیگه یعنی  ۲۰مهر تاااازه میشم ۸هفته

بنظرت چرا همچین میشه  ؟؟ یعنی جنین یهو توی تایم کم زیاد رشد میکنه؟

منم فهمیدم چرا چون بچه از تخم گذاری وبعد چند روز لقاح ساک میشه بعد جنین  بخاطر همین    اول  لقاح که جنین محسوب نمیشه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
منم فهمیدم چرا چون بچه از تخم گذاری وبعد چند روز لقاح ساک میشه بعد جنین  بخاطر همین    ...

خب بااین حساب تازه باید کوچیکترم ک باشه 😅❤