2821
2789
عنوان

به این سوالم جواب بدین برم بخوابم

178 بازدید | 23 پست

چجوری بعضیاموقع بحث آدموقورت میدن حالانه تنهاتوبحث امروزتوخیابون حواسم نبودخوردم به یه خانومه داشت منوازوسط نصف میکرد چجوری میشه ادم اونجوری بشه لطفانه نصیحت کنین نه بگین ذاتیه مرسی اه راهکاربدین

خدایاشکرت بابت همه چیز

ذاتیه😎😎

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولا باید رک بودن رو یاد بگیری

یعنی دلت واسه بقیه نسوزه

یه نمه خودشیفتگی لازمه

بعدش کلمات و حرف های جدید یاد بگیر ، اصطلاحات جدید ، تند تند صحبت کن که مغزت عادت کنه به تند گویی چون اینجکر ادما تو دعواها مثل اب خوردن و با سرعت تند جوابتو میدن ، حاضر جوابی یاد بگیر، تیکه پروندن یاد بگیر

مثلا یکی بت گفت چرا تو انقدر چاقی؟باید بگی مگه آیینه توالتی😐😂؟ 

یا یکی گفت دماغت چرا گنده است؟ بش بگو بیا بخورش تا کوجیک شه

😂😂😂🤣

شیرومه ، شیر اشکنا ، شیروم ره وه بیشه 💔بیشنه تش بزنین ، تر و خشک با ریشه ، دای تر و خشک با ریشه 💔

خب چجوری اینجوری شدی؟؟

ازونجایی که خواستم با هرکی دوست بشم زخم زبون زد بهم ۸ سال تنهای تنها موندم یاد گرفتم آدما لیاقت خوبی ندارن اعصابمم یکم ضعیفه ببینم کسی شاخ میشه کف و خون قاطی میکنم

اولا باید رک بودن رو یاد بگیری یعنی دلت واسه بقیه نسوزه یه نمه خودشیفتگی لازمه بعدش کلمات و حرف ه ...

راهکارای اینجوری میخوام که روخودم پیاده کنم

خدایاشکرت بابت همه چیز

اتفاقا ذاتی هست بعضی ها توی محیطی هستند که با دعوا و به سلیطه بازی به خواسته هاشون‌میرسن دیگه عادت کردن

تووخیابان کسی چیزی میگی باید صبوری کرد وگرنهومعلوم‌نبست چی پیش میاد

من یک بار توی اتوبوس شلوغ بی جمعیت گیر کردم یک نفر گفت جون بکن میخوای پیاده شی خیلی از حرفش ناراحت وشدم حلالش  نمیکنم تازه پیاده شده بود منتظر دعوا با من بود من به روی خودم نیاوردم و رفتم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز