2777
2789

سلام. میخوام بدونم کسی هست بعد از زدن واکسن کرونا مثلا دوبار پریود شده باشه؟ یا لکه بینی براش پیش اومده باشه؟ اگه تجربه شو دارین لطفا بگین. 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚

نه اصلا بهم نریخته مثل سابقه

هر کسی حق زندگی داره با نظرات و افکارمون همو آزار ندیم⁦❤️⁩یکی دوست داره ازدواج کنه و مسئولیت یه زندگی رو قبول کنه یکی هم دوست داره مجرد باشه و لذت زندگی رو در زندگی مجردی میبینه،یه زوجی دوست دارن بچه دار بشن یه زوجی هم نه،یکی دوست داره درس بخونه و درسشو ادامه بده تا بالاترین مقطع یکی هم دوست داره بره دنبال هنر و هنرمند بشه و...هیچ بایدی وجود نداره دوست من همون طور که دوست داری و دلت میخواد زندگی کن تو فقط یه بار متولد شدی برای زندگی و بعد هم خواهی مرد دیگه هیچ وقت فرصتی نداری پس تا میتونی بدون توجه و اهمیت به حرف کسی از زندگیت لذت ببر😌⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو اطرافیانم هر کی واکسن زد اینو ازش پرسیدم. گفتن عادی بوده 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

چندشب پیش تونی نی سایت خیلیا گفته بودن که بعدواکسن تاخیرداشتن توپریود یا زودتر شدن..

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
وقتی پریود بودم رفتم واکسن زدم نمیدونم 

آخه من روز آخرم پریودم واکسن زدم. امروز ۳ روز گذشته، از ظهر لکه بینی دارم و انگار باز میخوام پریود بشم!!!!! 

نه اصلا ....مردم الکی حرف درمیارن بشنو باور نکن 

عزیزم‌ بخاطر حرف مردم نپرسیدم. واسه خودم پیش اومده. روز ۷ پریودم واکسن زدم. امروز ۳ روز گذشته از تموم شدن پری،از ظهر لکه بینی دارم. انگار میخوام دوباره پریود بشم!!!!!!