2777
2789

من استفاده کردم خوب بود 

اما در کنارش باه زنان مصرف کردم ک قطع ب یقین اگ نبود اصلا امادگی رحم موثر نبود 

باه زنان رو از عطاری میشه گرفت 

هیچ مشکلی نداشتم ولی اقدام هام همه منفی چون طبعم سرد و رحمم هم سرده 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
من استفاده کردم خوب بود  اما در کنارش باه زنان مصرف کردم ک قطع ب یقین اگ نبود اصلا امادگی رحم ...

یعنی بعده استفاده باردارشدین؟

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم تو بارداری هر روز دو بار داروی نزله سرد لاهوری از شرکت طوبی دکترم گفته برای سردی رحم میخورم 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
الانم تو بارداری هر روز دو بار داروی نزله سرد لاهوری از شرکت طوبی دکترم گفته برای سردی رحم میخورم&nb ...

من خیلی ازاین چیزا سردرنمیارم

خواهرم خیلی اعتقادداره و۲تاازپودراشم دادبه من 

حالااگراین ماه خدابخوادوموثرواقع شده باشه منم میرم پیش کسی که میره ببینم درادامه چیکارکنم

یعنی بعده استفاده باردارشدین؟

بله همون ماه اول اقدام 

و الان هم دومین بارداری با همون دارو در ماه اول و دارم خداروشکر 

من خیلی ازاین چیزا سردرنمیارم خواهرم خیلی اعتقادداره و۲تاازپودراشم دادبه من  حالااگراین ماه خ ...

ان شالله ک براتون اثر بخش باشه 

بله همون ماه اول اقدام  و الان هم دومین بارداری با همون دارو در ماه اول و دارم خداروشکر

وای خداازدهنتون بشنوه لطفا لطفا برای من دعاکنیدمنم باردارباشم 😭😭

وای خداازدهنتون بشنوه لطفا لطفا برای من دعاکنیدمنم باردارباشم 😭😭

ان شالله ک خیره 

راستی پیش کسی برید ک معاینه دقیق انجام بده با کف دست یا قرینه چشم و زبون 

من کف دست و رفتم گفت نافت افتاده باورم نشد رفتم پیش یکی دیگ نافمو معاینه کرد گفت افتاده جا انداخت و واقعا یسری مشکلاتم مثل گرفتگی رگ پام تو خواب کامل حل شده چند ماهه خداروشکر