2777
2789
توی شیپور رسلت و کشاورز واحد پیدا کردیم با قیمت ۴۰۰ ۵۰۰ به بالا خونه های متراژ خوب

کشاورز از رسالت بهتره یه نمونه از خونه اای رسالتو بذار بهت بگم کجای رسالته ؟ بعضی وقتا سمت دروی و  روستاهاشه میگن رسالت

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

هر منطقه ای؟ قطعا وکیل اباد و اوون‌سمتا نمیشه 😐 الان یه نود متری طبقه چهارم تو لادن زیر دو‌میلیارد ...

نه عزیزم اون سمتا نه منظورم سمت الهیه قاسم اباد امیریه این طور جاها 

موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بااین قیمت میتونی هرمنطقی بخوای بگیری باز بسته میشه به متراژ خونه یا بعضی مناطق بد هستن

میشه بگین کدوم مناطق مشهد خوبه که با بودجمون بخونه 

ولی محلشم خوب باشه

عزیزم رسالت کشاورز توس خوب نیستن اگه میخوای بگیری بااین قیمت سمت طبرسی پنجتن که نزدیک حرم هست قیمتا ...

نه اتفاقا کشاورز خوبه تازه خیابونا مهندسی شده سمت پنج تن خیلللیییی شلوغ و ناامنه

طبرسی نزدیک حرمه بلوار اول و دوم که نزدیک حرمه گرونه پایین ترش که وصل میشه به پنج تن ارزونه البته جا ...

کجا اون سمتا ارزون عزیزم من خودم همون سمتا هستم.از خطیب به بعد هم خوب نیست دیگه

کجا اون سمتا ارزون عزیزم من خودم همون سمتا هستم.از خطیب به بعد هم خوب نیست دیگه

نه بلوار طبرسی سمت حرم گرونه اون پایینش کا می رسه به پنج تن ارزونتره به نسبت 

سمت الهیه و قاسم باد  بقیه جاها میشه پایین شهر  جاهای خوب هم نمیتونین عزیزم ، مشهد گرونه ...

عزیزم سمتا نهضهت که جز قاسم اباد اینا کجاش خوبه یا گلریز اونجاهم هم خوب بد داره هرمنطقه خوب بد داره بنطرم 

نه بلوار طبرسی سمت حرم گرونه اون پایینش کا می رسه به پنج تن ارزونتره به نسبت 

من منظوزم پنجتن که خودم میشینم اول پنجتن تاحالا هرکی خونه من اومدن از شمال خونواده مادریم همه گفتن خونه های مشهد که ادم احساس خفگی میکنه مال شما نیست تعریف از خود نباشه😁😊