2777
2789
بودجمون بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ تومنه

خوب با این پول نمی تونین جای خوب خونه بخرین مگه اینکه رهن و اجاره کنید یا سمت پایین شهر بخرین اجاره بدین خودتون برین بالاتر 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بااین قیمت میتونی هرمنطقی بخوای بگیری باز بسته میشه به متراژ خونه یا بعضی مناطق بد هستن

موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰

اها خب پس سمت قاسم اباد میتونید پایین شهر نیست بالاشهرم نیست 

حاشیه شهر هست الهیه، تازه ساخت ده ساله راه افتاده الهیه

قاسم هم ۲۰ ساله 

البته با این بودجه ۶۰ ۷۰ متری میتونین، خوب باید بگردین عزیزم 

عزیزم بااین قیمت میتونی هرمنطقی بخوای بگیری باز بسته میشه به متراژ خونه یا بعضی مناطق بد هستن

هر منطقه ای؟ قطعا وکیل اباد و اوون‌سمتا نمیشه 😐 الان یه نود متری طبقه چهارم تو لادن زیر دو‌میلیارد نیست 

رسالت تا پل نوغان خوبه کشاورز خیلی بهتره دسترسیش به جاهای دیگه ی شهرم بهتره 

توی شیپور رسلت و کشاورز واحد پیدا کردیم با قیمت ۴۰۰ ۵۰۰ به بالا

خونه های متراژ خوب

خونه های سمت طبرسی چطوریه؟

طبرسی نزدیک حرمه بلوار اول و دوم که نزدیک حرمه گرونه پایین ترش که وصل میشه به پنج تن ارزونه البته جای خوبی نیس 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

عزیزم رسالت کشاورز توس خوب نیستن اگه میخوای بگیری بااین قیمت سمت طبرسی پنجتن که نزدیک حرم هست قیمتا از هربابتی بهتر به همه جاهم دسترسی داری

موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰