روسری__آبی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 548 عنوان پیام نور با کپی برابر اصل پیش دانشگاهی ثبت نام میکنه یا ایراد میگیره؟؟؟ 190 بازدید | 7 پست سلام بچه ها من اصل دیپلم و پیش دانشگاهیمو دانشگاه نگه داشته و بهم نمیده( دانشگاه دولتی )حالا برای ثبت نام حصضوری پیام نور میگه باید بیاری به نظرتون اگر گپی برابر اصل ببرم قبول میکنن ؟؟؟ کسی بوده ابن جوری بره پیان نور ؟؟؟ 1400/07/17 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
81atijan عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 2782 من پیام نور ثبت نام کردم مدارکو اسکن کرد اصلشونو تو سایتشون ک ثبت نام الکترونیکی بوددیگه کپی و اینا چیزی نخواستحضوری فقط رفتم گف کد دانشجویی بگو گفتم بعد گف حالا تایید شدیچرا میخای از دولتی بری پیام نور😨
namayesh عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 15 من موقع ثبت نام هنوز مدرک اصلیم اماده نشده بود جاش یه برگه موقت بم داده بودن اونو بردم برا ثبت نام
روسری__آبی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 548 نمیدونم داشنگاه ازاد 5 سال پیش سفته میگرفت کاش پیام نورم سفته بگیره این همه گیر نده
روسری__آبی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 548 من پیام نور ثبت نام کردم مدارکو اسکن کرد اصلشونو تو سایتشون ک ثبت نام الکترونیکی بود دیگه کپی و این ... پس چرا از من هم اصل و هم کپی می خواد ؟؟؟دولتی لیسانسمو تموم کردم می خوام پیام نور یه لیسانس دیگه بگیرم
روسری__آبی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 548 من موقع ثبت نام هنوز مدرک اصلیم اماده نشده بود جاش یه برگه موقت بم داده بودن اونو بردم برا ثبت نام مال من دست دانشگاه قبلیه دیپلم موقت و دادم بهشون میگه باید اصلشو بیاری با اصل پیش
81atijan عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 2782 پس چرا از من هم اصل و هم کپی می خواد ؟؟؟ دولتی لیسانسمو تموم کردم می خوام پیام نور یه ل ... نمیدونم والامن ک رفتم ثبت نام اینو رو خواست حتی کپی و اینا دیگه حضوری نخواستن🤔به خاطر کرونا ثبت ناما غیر حضوری بودحالا شما ی زنگ بزن بپرس، پرسیدن که عیب نیست🤗آهان👌😅تعجب کردم اخه😂از دولتی بری پیام نور😅😂