2777
2789

ب من گفتن تا ۲ ماه

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون شست و شو میدادید یا کسی براتون انجام میداد؟؟؟ اذیت نمیشدید؟

تا ی هفته مامانم ، ولی بعدش ک اسپیلت بینی رو در اوردم خودم 

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
خودتون شست و شو میدادید یا کسی براتون انجام میداد؟؟؟ اذیت نمیشدید؟

ن اصلا دشواری نداره😅

مم هر دفعه که میشورم گریه میکنم اینقدر که برام عذاب آوره😩🤦🏼‍♀️

چرا عزیزم مگه با سرنگ شستشو نمیدی؟؟؟

حدود۱۲ تومن اگه مشکل جدی نداره بینیت ، عمل نکن🙁

بینیم تو صورتم بد نیست ولی بدبختی اینه گوشتیه یکم تو نیمرخ بد دیده میشه چون تو بچگی توپ خورد تو صورتم یکم قوز پیدا کرده که تو نت خوندم چون کمه با تزریق ژل میشه فرم بینی رو یکدست کرد چون صورتم تپله و گرد فک میکنم اگه عمل کنم بدریخت میشه هم از بدتر شدنش میترسم هم از یه طرفم هی بخاطرش مسخرم میکنن حسابی اعتماد به نفسم اومده پایین جوری که هر کی از راه میرسه یه چی میگه و نمیتونم جوابی بدم 

حسابی اعصابمو خورد کرده خوشبحالتون عمل کردید

19

من بینیم استخونی بود 

عمل کردم ،خوشگل شده به صورتم هم میاد ،اما به هیچکس پیشنهادش نمیکنم واقعا اذیت شدم و همچنان اذیتم

به حرف دیگران هم توجه نکن ، اغلب مردم وقتی چیزیو مسخره میکنن ، در واقع حسودی میکنن