2777
2789
عنوان

یادگیری زبان

116 بازدید | 14 پست

به نظرتون دو تا زبان خارجی میشه با هم یاد گرفت؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

مخت رگ به رگ میشه

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   
مخت رگ به رگ میشه

جدی؟ هیچ راهی نداره؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ هیچ راهی نداره؟

نه یکی یکی برو یاد بگیر 

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   
نوبت نوبت نمیشه خودت قاطی میکنی و کم میاری و ولش میکنی

اگه یکیش قوی تر باشه چی؟

جدی؟ هیچ راهی نداره؟

من زبان انگلیسی از بچگی یاد گرفتم الان خوبم توش

اما اومدم زبان فرانسه یاد بگیرم اصن نصفش صاف شد دهنم  

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
خب مسلما قوی باشم کم کاستی هاشو حل میکنم میرم سراغ جدید منوخودم ترکی یاد‌گرفتم دیگ دارم میرم سراغ ال ...

پس اول یکیش کامل یاد بگیرم بعد دومی شروع کنم 

ممنون🌹

من زبان انگلیسی از بچگی یاد گرفتم الان خوبم توش اما اومدم زبان فرانسه یاد بگیرم اصن نصفش صاف شد دهن ...

عزیزم🥰

فرانسوی خیلی سخته تره برای همین یکم کند پیش میری 

موفق باشی🌹

بستگي داره دو زبان مد نظرت تا چه حد مشابه باشند مثلا اكثرا كساني كه انگليسي خوبي دارن راحتتر زبان دوم مثل الماني يا اسپانيايي را يادميميرند ولي تسلط بيشتر روي يكيش ارزش بيشتري داره تا دوتا متوسط 

بستگي داره دو زبان مد نظرت تا چه حد مشابه باشند مثلا اكثرا كساني كه انگليسي خوبي دارن راحتتر زبان دو ...

مرسی از نظرت🥰

تصمیم گرفتم فعلا فقط انگلیسی بخونم