2777
2789
عنوان

مشهد

100 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها امیدوارم هرجا ک هستید حال دلتون اوکی باشه

راستش من ۳شنبه عازم مشهد هستم ولی نمیدونم کدوم هتلی برم ک هم مقرون ب صرفه باشه هم کیفیت غذاش خوب باشه و هم تمیز اگر تازگیا رفتید ممنونتون میشم راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ساله نرفتم😔

رفتی خیلی التماس دعا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
گلم واجبه رفتنتون؟ پیک جدید داره شروع میشه نرین بهتره

والا ما سه ساله هیچ جا نرفتیم هیچ جا میگم یعنی حتی پارک دم خونمون عروسیم نگرفتیم این دبگه گفتیم دلمون باشه ماه عسل بریم

هتل ترنم بغل حرمه يه خيابون رد بشي از عرضش باب الرضاس يعني چفت حرم اما غذاش واقعا بده 

سفيران غذاش خوبه اونور بازار رضاس دقيق 

مدائن هم راهش نزديكه البته نه به نزديكي ترنم اما نزديكه خيلي و غذاشم عالي البته بگين قسمت جديد ميخاين قسمت قديميش يكم قديميه ولي جديداش توشم عاليه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

اينايي كه من گفتم قيمتشم مناسبن رفتي التماس دها

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍