2777
2789
عنوان

بچه ها کمک میخام برم کیش

396 بازدید | 16 پست

سلام عشقا بچه ها پلاژ بانوان میزارن گوشی ببرم حالا نه اینکه فیلم و...از بقیه خودم بخام عکس بگیرم از خودم البته نواحی غیر لب ساحلش؟!

غواصی اونجا برم یا ساحل های دیگه اش؟

من تا حالا پلاژ بانوان نرفتم ولی فکر نکنم بزارن گوشی ببری

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

غواصی هم همونجا رفتم خوب بود 

نمیدونم ساحلهای دیگه ش چطوره 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلاژ عالیه اخه جاهای دیگه برا خانمها که نمیشه اونجا دوش داره کمد داره خیلی عالیه

من اهل شنا نیستم خودم ولی میخام کنار ساحل راحت باشم و تو محیط راحت لباس بپوشم ولی خیلی حیف شد نمیشه عکس انداخت

من اهل شنا نیستم خودم ولی میخام کنار ساحل راحت باشم و تو محیط راحت لباس بپوشم ولی خیلی حیف شد نمیشه ...

اگه خواستید میتونید برید غواصی یا ساحل مرجان که عکاس زیاده ازتون عکس بگیرن اما پلاژ مثل استخر نمیزارن دوربین ببرید