2777
2789
عنوان

کسی تعبیر این خوابومید‌ونه؟؟

49 بازدید | 4 پست

خواب دیدم توپارچ استیل آب خیلی خنکی بودیکی شهیدسلیمانی بودیکیم یه مرددیگه که من نمیشناختمش من براشون آب میریختم تولیوان استیل آب میخوردن اوناخیلی گرمشون بودچون عرق کرده بودن بعدشهیدسلیمانی دستشواوردجلومن آب میریختم کف دستش اون میخوردباخودم میگفتم من چجوری تونستم سلیمانی روازنزدیک ببینم میدونستم آدم مهمی هست ولی نمیدونستم شهیدشده کسی تعبیری براش داره؟؟

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوابتو جز الله برای کسی بازگو نکن  برای معبود بگو و خیر بخواه ازش و دنبال تعبیر نباش اکثر خانم ...

ممنون 🙏🙏

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏

سلام

اگه دوست داشته باشین می تونم خواب تون رو تعبیر کنم.

این سه تا تاپیک نمونه ای از تعبیر خواب هایی هست که انجام دادم. پرواز فرشته، انتخاب شغل و دیدار پدر. اگه بخواین میتونم برای شما رو هم به شکل دقیق و مفصلی تعبیر کنم. البته هزینه هم داره.

هزینه ی تعبیر هر خواب، 35 هزار تومان هست که با تخفیف 16 هزارتومانی، 19 هزارتومان میشه. این تخفیف چهل و پنج درصدی، موقتی هست.

شما با مراجعه به روانکاوی که تعبیر رویا رو هم انجام بده، برای 45 دقیقه مشاوره حداقل باید 140 هزارتومان بپردازید اما فقط با 19 هزارتومان میتونید خواب تون رو به بهترین شکل تحلیل کنید.