2777
2789
عنوان

چنگ و پرخاشگری بچه 22ماهه

225 بازدید | 10 پست

بچم 22 ماهشه خیلی پرخاشگری میکنه 

چنگ میزنه. گاز میگیره. نیشگون میگیره

روابط اجتماعیش خیلیییی خوبه اما یهو تو اوج بازی نیشگون و چنگ میندازه.  خیلی هم بد خوابه. خواب سبم و مزخرف.. جدیدا تو خواب اوایل خوابش خیلی تکون میخوره. مثل کسی ک یهو بترسه اونجوری همش تو خواب تکون میخوره. خیلی نگرانم که. بیش فعال نباشه. عاشق بچه هاس. هر بچه ای میبینه اولش کلی ذوق میکنه. بوسش میکنه بعد یهو چنگ میندازه. نیشگون میگیره. 

عصبی شدم کم اوردم. گریه میکنم

شاکی ام از همه. از خودم. از خدا از زندگی. 

چکار کنم. خوب میشه؟ کسی بچش. اینجوری هست؟ 

**پسرم تمو‌م دنیامه**

فلفل بزن رو دستش

شوخی میکنم بچس دیگه

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد سخت ميگيرى بخودت

ببرش روانشناس كودك

كممت ميكنه

انقد مصيبت نداره ديگه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اره بچه من الانم که شده ۵ سالش اذیت میکنه میزنه پرخاش میکنه هیچ جا نمیتونم برم باهاش ابروم میره  ...

بیش فعال نیست؟ 

**پسرم تمو‌م دنیامه**

خیلی عصبی شدم. داد میزنم سرش. عصبانی میشم. دست خودم نیست 

بچمم گریه میکنه نازم میکنه. بوسم میکنه. همینکه باهش اشتی میکنم ب دیقه نمیکشه دوباره چنگ میندازه. 

**پسرم تمو‌م دنیامه**
رفتم مسافرت خونه ابجیم و داداشام ک 20 روز بمونم انقد اذیت کرد انقد خجالت کشیدم ابروم رفت سر 5 روز ب ...

میدونم منم همین الان نشستم خونه نتونستم مهمونی دعوت بودم برم.حوصلمم سر میره ولی چاره ای نیست