2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاق

783 بازدید | 22 پست

پدرشوهرم ۱هفته پیش به رحمت خدا رفتن از اونموقع شوهرم یجوری شده.امروز رفتیم بازار واس بچه ها خرید تا رفتیم اومدیم همش با تلفن حرف میزد برادر زادش یا برادرش زنگ‌ میزدن.موقع خرید کفش ها میگم ببین چجورین.وبعدش میگم یه کم اون گوشی بزار کنار یجوری وسط بازار سرم داد کشید نگو .هیچی نگفتم همه یجوری نگامون میکرد .بعدش اومدیم .خونه بچه ها پفک خورده بودن زیر انداز مونده بود وسط پذیرایی از وقتی رسیدیم همش بهونه .گفتم اشکال نداره بزار باشه الان سفره باز میکنم .میگه علط میکنی وفلان .بعدش گفتم چرا اینجوری میکنی یجوری سرم هجوم اورد ودستش روم بلند کرد نگو ..موندم چیکار کنم .منم اونقدر گریه کردم سرم داره میترکه .به هیچ اعصابش خورد میشه .انگار من دلم میخواست باباش بمیره

درکش کن روزهای سختی رو داره میگذرونه خودتو بزار جای اون

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

ولش کن ی مدت بزار حال خودش باشه گرچه کارش غلط بوده

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همچین رفتاریو تحمل نمیکنم

داد بزنه سرم داد میزنم

البته کلا جرئت نداره وسط جمع سرم داد بزنه میدونه کولی بازی درمیارم همونجا ابروشو میبرم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

ناراحت نباش ادمها تواین موقعیت ها اعصاب ندارن 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

داره دوران سوگواری رو میگذرونه و شرایطش سخته عزیزم،بهتره به جای کلنجار رفتن باهاش بهش ارامش بدی و فضا رو اروم کنی و درکنارش باشی نه مقابلش

تو این شرایط وقت خرید نبوده اصلا،رهاش کن یه مدت تنها باشه تا بپذیره وگرنه افسرده میشه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
درکش میکنم که چیزی نمیگم .بخدا ببینی انگار پدر خودم فوت شده زبونم لال .اونا هیچ به خودشونم نمیگیرن&n ...

خب شرایط مناسب برا خرید نبود عزیزم فراموش کن شاید مشغله فکریش زیاد بوده مثبت اندیش باش

ولش کن ی مدت بزار حال خودش باشه گرچه کارش غلط بوده

پیش بچه ها تا حالا نزده بود که اونم زد.آخه هیچ چیزی هم بینمون نبود نمیدونم چرا اینجوری میکنه .میگه اینم جمع نمیکنی گم شو برو خونه ننت جلو چشمام نباش

داره دوران سوگواری رو میگذرونه و شرایطش سخته عزیزم،بهتره به جای کلنجار رفتن باهاش بهش ارامش بدی و فض ...

واجب نبود نمیرفتم خرید دخترم واس مدرسش کفش هاش کوچیک میشدن