2777
2789
عنوان

طلاق

135 بازدید | 18 پست

دوستاي خوبم بياين ي كم راهنماييم كنين

من با همسرم ٤ ساله ازدواج كردم و از همون اول زندگي كتك ميزد فحش ميداد ميزد وسايل ميشكوند و منو از خونه مينداخت بيرون هميشه مجبور ميشدم برم خونه اينو اون بمونم چون با خانوادم اصلا كنار نميام از اينم بدترن

٢ ماه پيش تو محرم دعواي خيلي بدي كرديم و منو طبق معمول انداخت بيرون

من رفتم ولي ديگه خسته 

هر دفعه با ناله و گريه برميگردونه دلم براش ميسوزه

ولي چند روز پيش راضيش كردم بريم طلاق بگيريم

الان مشكلم اينه كه مثل زناي عقب مونده دو دلم نميتونم ميترسم

با اينكه جلوش خودمو قوي نشون ميدم و ميگم نه تموم كنيم اما دل لامصبم ميترسه از آينده از اينكه نتونم كار كنم خسته شم از كار كردن از مريض شدن و تنها موندن

تورو خدا اگه چيز منطقي به ذهنتون ميرسه بگين

اينم بگم هزارتا مشاوره رفتم همشون گفتن به درد هم نميخورين ولي هيچ كدوم براي شرايط الانم راه حلي ندادن😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه درس خوندی یه شغل مرتبط با رشته ات پیدا کن

مهریتو بگیر یه خونه بخر یا رهن کن 

مستقل و جدا زندگی کن و زندگیتو بساز 

💪💪💪

واسه خودت ارزش قائل باش تا دیگران هم واست ارزش قائل بشن

نه که از ترس تنهایی همش کتک بخوری و نتونی رو پای خودت وایسی🚫🚫

برو دنبال آرزوهات و پیشرفت کن 

سخت نیست اگه بخوای میتونی✔✅

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

اول شغل پیدا کن اگه شاغل نیستی.

شرایطتتو اوکی کن تا بتونی مستقل بشی. پیش خونوادتم که نمیتونی برگردی.

احتمالا شوهرم دیده که خونوادت پشتت نیستن وحشی‌تر شده و هر کار بخواد باهات میکنه

اگه درس خوندی یه شغل مرتبط با رشته ات پیدا کن مهریتو بگیر یه خونه بخر یا رهن کن  مستقل و جدا ...

شغل مربوط به درسمو دوست ندارم اما كاراي زيبايي خيلي بلدم كه بتونم ازش پول در بيارم

فقط ميترسم و دو دلم همين

اول شغل پیدا کن اگه شاغل نیستی. شرایطتتو اوکی کن تا بتونی مستقل بشی. پیش خونوادتم که نمیتونی برگردی ...

دقيقا وقتي فهميد خانوادم ازم حمايت نميكنن بدتر شد اما الان داره سعي ميكنه كمكم كنه كه برم اما من مثل خنگا دو دلم

اگر خونه و در آمد داری نترس به تنهایی عادت میکنی  و قرار نیست همیشه تنها بمونی ولی اگر در آمد ...

درآمد ندارم اما پول دارم كه خونه بگيرم و يه مدتي رو تا كار پيدا كنم سر كنم صفر نيستم 

بنظرم اول شرایط و کارتو اوکی کن بعد اگه دیدی نمیتونی طلاق بگیر.

الانم نميتونم كه رفتم دادخواست طلاق دادم اما انقدر اين چند روزه كه دادخواست دادم رفتارش عوض شده ميگم نكنه درست بشه😐