2777
2789

میدونم شرط سنی داره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بلع مرسی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تا چقدر ؟؟ باید حتماً لیسانس داشته باشی ؟؟😓

فک کنم تا ۲۱. اما مطمئن نیستم.اگه از طریق آرمون فرهنگیان بخوای وارد شی.

استخدامی هم شرایط داره. شنیدم امسال سال آخره..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اگر دیپلم باشی که از کنکور دانشگاه فرهنکیان باید بری اگر لیسانس مرتبط داری از طریق ازمون استخدامی ا ...

مثلاً لیسانس چه رشته های منظورتون هست ؟ چند میخواستم از دانشگاه انصراف بدم برم شرکت کنم 

مثلاً لیسانس چه رشته های منظورتون هست ؟ چند میخواستم از دانشگاه انصراف بدم برم شرکت کنم 

رشته ات چیه؟ دفترچه استخدامی سال های پیش ببین نوشته بستگی داره هرسالی هر شهری چه رشته ای بخوان

بعضی رشته های علوم پایه مثل شیمی و زیست  وروانشناسی علوم تربیتی حسابداری بعضی رشته های مهندسی مثل کامپیوتر عمران و پرستاری 

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
رشته ات چیه؟ دفترچه استخدامی سال های پیش ببین نوشته بستگی داره هرسالی هر شهری چه رشته ای بخوان بعضی ...

رشتم پرستاره بهش علاقه ندارم یعنی ازش متنفرم می‌خوام هر چی سریع تر انصراف بدم و شانسمو داخل آزمون های استخدامی امتحان کنم شاید قبول شدم . دفتر چه استخدامی سال های پیش را باید از کجا گیر آورد ؟ راسته میگن امسال سال آخر پذیرششون هست ؟

رشتم پرستاره بهش علاقه ندارم یعنی ازش متنفرم می‌خوام هر چی سریع تر انصراف بدم و شانسمو داخل آزمون ها ...

برای ازمون استخدامی که لیسانس باید داشته باشی لیسانس پرستاری بگیری هم میتونی اموزش وپرورش شرکت کنی و شغل های مختلف حتما لازم نیست بیمارستان باشی 

نت هست دفترچه دانلود کن

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.