2777
2789

سعی میکنم خودمو با شرایط وقف بدم و بولدش نکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید تنوع تو زندگیت بوجود بیاری اون روال همیشگی خسته کننده رو ترک کن زندگی رو دوباره از نو برا خودت بساز ،برو دنبال یه هنر مثلا نقاشی و ساز و ...برو ورزش کن برو دنبال کاری که خیلی وقته دوس داری انجام بدی هر کسی یجور خوشحال میشه یکی با عبادت یکی با کار کردن یکی با درس خوندن و ....احساسات منفی و ناامیدی و عذاب وجدان و حسرت و ....همه رو بریز دور ،ادمای بیخودی زندگیتم حذف کن با ادمای مثبت و مهربون بگرد.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
منم از زندگی لذت نمیبرم همش نگرانم نکنه مکلی پیش بیاد نگنه اینجوری ه نگنه مریض شم و.... چیکار کن ...

از هیچ بخش زندگی لذت نمیبری یا گاهی اینجوری میشی؟ 

من خودم رو بگم. هفت ساله شوهرم کارش ماموریتیه. شنبه تا سه شنبه پیش هم نیستیم. برای انتقالی گرفتنش هم امروز و فردا می کنن و هنوز درست نشه. روزهایی که میره و نیستش، خودم تنهام، باید تنهایی همه کارامو بکنم، تنهایی غذت بخوریم، فیلم ببینم و منتظر بشم که برگرده. انقدر طولانی و کشدار شده این جریان که دیگه زندگی برام لذتی نداره. همش منتظر معجزه بودم که کار و بارمون درست بشه همیشه پیش هم باشیم. ولی مدتیه فهمیدم معجزه ای وجود نداره فقط پارتی میخواد و قوانین مزخرف استخدامی

گاهی اینجوری هستم  چون کلا بد بینم و فوبیای بیماری هم دارم

منم تا حدودی اینجوریم. مثلا دیدن زوال زیبایی، پیر شدن، مرگ و .. دچار یاسم میکنه. میگم سر تا ته زندگی همین بود؟ اون ترس از مردن و پیر شدن و تموم شدن زندگی نمیذاره از حال حاضر لذت ببرم.