2777
2789
عنوان

بارداری

93 بازدید | 9 پست

فردا موعدمه نوک سینم و داخل سینم از درد داره منفجر میشه تا دیروز پریروز یهو یجور تیر میکشید ک نفسم بند میومد الان یک هفتس درد داره

همیشه این موقع ها دلدرد شدید داشتم الان ندارم .. خیییلی خفیف دارم..دفعه قبلم سه روز عقب انداختم اخرش پری شدم بااینک پریودیم منظمه🤕🤕🤕🤕

عزیزدلم انشاا... که به حاجت دلت برسی

به علائم دل خوش نکن صبر کن پریودت عقب بیوفته، وقتی آدم منتظر باشه گاهی اوقات حس میکنه فلان علائم داره، اکثر علائم از هفته 5 و 6 به بعد شروع میشه البته در افراد مختلف متفاوته

عزیزدلم انشاا... که به حاجت دلت برسی به علائم دل خوش نکن صبر کن پریودت عقب بیوفته، وقتی آدم منتظر ب ...

اخه این نوک سینه رو. خیلی شنیدم براهمین امیدوار شدم همیشه زیربغلام درد میگرفت ایندفه فرق داره🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این نوک سینه رو. خیلی شنیدم براهمین امیدوار شدم همیشه زیربغلام درد میگرفت ایندفه فرق داره🥺

خب میگم که گلم علائم در افراد مختلف متفاوته حتی زمان شروع علائم یکم صبر کن پریودت عقب بیوفته اینطوری خودت اذیت میکنی عزیزدلم

مجبورم صبر کنم دیگه🤕🤕🤕

آره گلم چند روز صبر کن، من بی بی چکم دو سه روز بعد عقب افتادن یه هاله انداخت که البته درست مشخص نبود و منفی بود اما 10 روز بعد عقب انداختنم بی بی چکم مثبت شد، یکم باید صبور باشی

علائمت چی بود گلی

من شروع علائمم با خواب آلودگی شدید بود، سینه دردهامم از ماه سوم شروع شد

علائمم :خواب آلودگی، حالت تهوع، درد زیر شکم، کمر درد، پهلو درد، سردرد و سرگیجه،... 

هرچه جلوتر بری یه سری علائم اضافه میشه