2777
2789

سلام روزتون بخیرمن خیلی وقته همش شکمم دردمیکنه یعنی ازصبح تاشب الانم نزدیک ۱۹هفتمه خیلی میترسم ازماما پرسیدم میگه طبیعیه چیکارکنم دوست ندارم دردداشته باشم اذیت میشم🤕🤕

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
باردادی اوله؟،شاید رحمت داره چا باز میکنه

دوتاسقط داشتم اونم همینوگفت ولی مگه میشه همش دردبکیره

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتاسقط داشتم اونم همینوگفت ولی مگه میشه همش دردبکیره

منم بارداری اولم تا ماه پنجم درد وحشتناک شکم پهلو داشتم همش نگران بودم سونو هم میرفتم دکتر میگفت چیز خاصی نیست و چیزی دیده نمیشه..انشالله نی نی شما هم سلامته ❤🤲

منم بارداری اولم تا ماه پنجم درد وحشتناک شکم پهلو داشتم همش نگران بودم سونو هم میرفتم دکتر میگفت چیز ...

ممنون عزیزم همچنین برای شما یعنی طبیعیه منم ازهمون اول دردمیکردیه چندروز خوب شددوباره شروع شد

ممنون عزیزم همچنین برای شما یعنی طبیعیه منم ازهمون اول دردمیکردیه چندروز خوب شددوباره شروع شد

اگه  سونو دادی و دکتر م گفته، پس مشکلی نیست خداروشکر، فقط استراحتتو بیشتر کن و کمتر سر پا باش💚

اگه  سونو دادی و دکتر م گفته، پس مشکلی نیست خداروشکر، فقط استراحتتو بیشتر کن و کمتر سر پا باش💚

اره گفتن همه چیزخوبه خداروشکر ممنون عزیزم😘