78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 عنوان سلام خانمهای باردار وخانمهای متاهل باتجربه میشه بیاین 77 بازدید | 6 پست سلام روزتون بخیرمن خیلی وقته همش شکمم دردمیکنه یعنی ازصبح تاشب الانم نزدیک ۱۹هفتمه خیلی میترسم ازماما پرسیدم میگه طبیعیه چیکارکنم دوست ندارم دردداشته باشم اذیت میشم🤕🤕 خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه 1400/07/17 | 11:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 باردادی اوله؟،شاید رحمت داره چا باز میکنه دوتاسقط داشتم اونم همینوگفت ولی مگه میشه همش دردبکیره خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
دیوارمهربانی عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 6337 دوتاسقط داشتم اونم همینوگفت ولی مگه میشه همش دردبکیره منم بارداری اولم تا ماه پنجم درد وحشتناک شکم پهلو داشتم همش نگران بودم سونو هم میرفتم دکتر میگفت چیز خاصی نیست و چیزی دیده نمیشه..انشالله نی نی شما هم سلامته ❤🤲
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 منم بارداری اولم تا ماه پنجم درد وحشتناک شکم پهلو داشتم همش نگران بودم سونو هم میرفتم دکتر میگفت چیز ... ممنون عزیزم همچنین برای شما یعنی طبیعیه منم ازهمون اول دردمیکردیه چندروز خوب شددوباره شروع شد خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
دیوارمهربانی عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 6337 ممنون عزیزم همچنین برای شما یعنی طبیعیه منم ازهمون اول دردمیکردیه چندروز خوب شددوباره شروع شد اگه سونو دادی و دکتر م گفته، پس مشکلی نیست خداروشکر، فقط استراحتتو بیشتر کن و کمتر سر پا باش💚
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 اگه سونو دادی و دکتر م گفته، پس مشکلی نیست خداروشکر، فقط استراحتتو بیشتر کن و کمتر سر پا باش💚 اره گفتن همه چیزخوبه خداروشکر ممنون عزیزم😘 خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه