2777
2789

من برچسب خریدم چسبوندم اینطوری باز اگ بخوام تغییرشون بدم اینارو میکنم برچسب جدید میخرم میچسبونم

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

وای سوال منم هس 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برچسب خریدم چسبوندم اینطوری باز اگ بخوام تغییرشون بدم اینارو میکنم برچسب جدید میخرم میچسبونم

میشه عکس بدی ببینم؟اگه مشکلی نداره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

منم رنگشو دوس ندارم برچسب چه رنگی خوب میشه؟

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
میشه عکس بدی ببینم؟اگه مشکلی نداره

من با لبتاپ میام سایت و اینا تنها عکسایی بود ک اینجا داشتم 

قبلش اینطوری بود

و الان اینه

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

ببین به وسایلت و رنگ کابینتات چ رنگی میخوره

من همه چی سفید بود سفیدشون کردم

جدیدا دیدم رنگی ساده شم اومده مثلا صورتی و ابی اینا هم کم رنگ هم پررنگ حتی اکلیلی شونم دیدم خیلی جذابن 

حتی یجور برجسب برای بین کابینتی هم هست ک میتونی با اوناهم ست کنی رو همین بین کابینتی ک الان داری میشه چسبوند طرحاشم خیلی شیک و متفاوتن

من با لبتاپ میام سایت و اینا تنها عکسایی بود ک اینجا داشتم  قبلش اینطوری بود ...

واقعا این برچسبه؟از کجا گرفتی؟عالی شد عزیزم

ببین به وسایلت و رنگ کابینتات چ رنگی میخوره من همه چی سفید بود سفیدشون کردم جدیدا دیدم رنگی ساده ش ...

از کجا خریدین میشه اگه پیج داره برام بفرستین

واقعا این برچسبه؟از کجا گرفتی؟عالی شد عزیزم

بله عزیزم ، من حضوری خریدم از تهران خیابون فردوسی بالاتر از توپخونه 

مغازه هایی که سفره و داخل کابینتی دارن هم دارن ، تو مغازه هایی ک پلاسکو هستن هم دیدم