من برچسب خریدم چسبوندم اینطوری باز اگ بخوام تغییرشون بدم اینارو میکنم برچسب جدید میخرم میچسبونم
یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شدهدلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من برچسب خریدم چسبوندم اینطوری باز اگ بخوام تغییرشون بدم اینارو میکنم برچسب جدید میخرم میچسبونم
منم رنگشو دوس ندارم برچسب چه رنگی خوب میشه؟
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من با لبتاپ میام سایت و اینا تنها عکسایی بود ک اینجا داشتم
قبلش اینطوری بود
و الان اینه
یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شدهدلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
جدیدا دیدم رنگی ساده شم اومده مثلا صورتی و ابی اینا هم کم رنگ هم پررنگ حتی اکلیلی شونم دیدم خیلی جذابن
حتی یجور برجسب برای بین کابینتی هم هست ک میتونی با اوناهم ست کنی رو همین بین کابینتی ک الان داری میشه چسبوند طرحاشم خیلی شیک و متفاوتن
بله عزیزم ، من حضوری خریدم از تهران خیابون فردوسی بالاتر از توپخونه
مغازه هایی که سفره و داخل کابینتی دارن هم دارن ، تو مغازه هایی ک پلاسکو هستن هم دیدم