2777
2789
خوشبحالتون !! من رژیمم یه تنها سرگرمی داشتم اونم خوردن بود که اونم خدا ازم گرفته 

برو بگیر بخور اینو من‌میگم😒😌😂

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماهی دارم تو فر میپزم و کنارشم بروکلی بخارپز  با کمی سس قارچ و نوشابه بدون کالری. مثلا ...

اشکال نداره فدا سرت😋🤣🤟🏻

ولکن بابایا برو بخر یدونه اونم بزرگشو تنهایی بخور😁😂چاق نشی بعدن بگی تقصیر من بوداااا😌😂

نه پولشه نه حوصله ش نه ادمی که پایه باشه :) تنهایی نمی‌چسبه بهم

نه بابا من اگه ۱۰کیلو هم چاق شم میشم ۵۵ . هنو جا دارم 😁

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
منم میخواستم دیشب درس کنم نشد شاید فردا شب درست کنم ناهار خورش آلو اسفناج درست کردم

چیه آلو اسفناج نشنیدم تا حالا خوشمزه میشه؟🙄

نه پولشه نه حوصله ش نه ادمی که پایه باشه :) تنهایی نمی‌چسبه بهم نه بابا من اگه ۱۰کیلو هم چاق شم میش ...

آدمی ک پایه باشه منم هستم پولشم هستم آدرس بده بیام دوتایی بریم😎😂🤟🏻

به به نوش جون ....من ک نمیدونم ناهار چی درست کنم شوه مم ساعت ۳ میاد  بچه ها نظر بدین چی درست‌ک ...

راحت سریع  یک املت.کته با تن ماهی. سیب زمینی سرخ شده.سالاد اولویه.بادمجان سرخ شده کنارش سیب زمینی😋😂.کتلت.کوکو

راحت سریع  یک املت.کته با تن ماهی. سیب زمینی سرخ شده.سالاد اولویه.بادمجان سرخ شده کنارش سیب زمی ...

شوهرم املت  اینا نمیخوره

اره تن ماهی داریم بهتره همونو درست کنم اتفاقا دیشب مادر شوهرمم برام سبزی باغی آورد سبزی پلو با تن ماهی خوبه به نظرتون؟

شوهرم املت  اینا نمیخوره اره تن ماهی داریم بهتره همونو درست کنم اتفاقا دیشب مادر شوهرمم برام س ...

یسسسسس آره همینو بزار اگ زیتونم داشته باشی عالی میشه🤣😂😋

چیه آلو اسفناج نشنیدم تا حالا خوشمزه میشه؟🙄

اره ما دوست داریم 

طرز تهیه شو‌میذارم برات یه بار امتحان کن شاید خوشت اومد

گوشت گوسفند: ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم (اگر از مرغ استفاده می‌کنید ۶ تکه)

اسفناج: ۱ کیلوگرم

پیاز: ۲ عدد متوسط

آلو بخارا: ۲۰۰ گرم

شکر: ۱ قاشق مرباخوری

آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

چوب دارچین: ۱ عدد

زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق مرباخوری

فلفل، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

آرد: ۱ قاشق غذاخوری

کره: مقداری برای تفت دادن آرد

برای درست کردن یک خورش آلو اسفناج مجلسی با مرغ یا گوشت ابتدا اسفناج‌های ترجیحا جوان را به خرد کنید (نه خیلی ریز) و بخارپز کنید تا آب اسفناج‌ها کاملا کشیده شود. سپس مقداری روغن به آن‌ها اضافه کنید تا تفت بخورند. توجه داشته باشید که برای این مقدار گوشت یا مرغ باید بعد از پاک کردن و شستن اسفناج‌ها یک کیلوگرم اسفناج داشته باشید.

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

در مرحله بعد تکه‌های مرغ را گوشت را در مقداری آب گرم بریزید تا به جوش بیاید و به مدت ۲ الی سه دقیقه صبر کنید تا روی آب کف جمع شود، سپس گوشت را آبکش کنید. ۲ عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کنید. پیازها را تفت دهید تا سبک شوند سپس تکه‌های گوشت یا مرغ را اضافه و سرخ کنید. ادویه‌ها را هم اضافه کنید و با گوشت تفت دهید. بعد از این‌که رنگ مرغ یا گوشت عوض شد و مقداری تفت خورد اسفناج‌های سرخ شده را به آن اضافه کنید. گوشت و اسفناج را هم بزنید و سپس آب جوش اضافه کنید. مقدار آب جوش باید به حدی باشد که فقط تا یک بند انگشت روی مواد را بپوشاند. ۱ عدد چوب دارچین هم اضافه کنید و در پایان پخت از خورش بیرون بیاورید.

خورش را باید به مدت ۲ و نیم الی سه ساعت روی شعله ملایم کاز بپزید تا جا بیفتد. در اواسط پخت خورش برای غلظت بیشتر آن ۱ قاشق آرد تا با مقداری کره تفت دهید و به آن زعفران آب کرده اضافه کنید. ترکیب آرد و زعفران را به خورش اضافه کنید. در نیم ساعت پایانی پخت آلو بخارای شسته شده را به خورش اضافه کنید. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت هم شکر و آبلیمو را اضافه کنید. خورش مجلسی آلو اسفناج را با پلو میل کنید.

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...