2777
2789
عنوان

بچم سقط شد

321 بازدید | 25 پست

سلام هرچی ازحال وروزالانم وروزهای گذشته بگم کم گفتم ب معنای واقعی کلمه درهم شکستم.الانم بعدچندروزبستری بودن توبیمارستان ودفع کردن لخته ای ک نمیدونم چی بودوهنوزازمایشام نیومده منتظرم تاهی برم تیتراژبتابدم وبیادپایین عددش تاکامل دفع بشه دعاکنین زودبیادپایین وب عمل نکشه کارم.کارخداروببین خداخدامیکردم عددش بره بالاالان برعکس شده.هععععععععععععععی خداشکرت.

متاسفم عزیزم

ان شاءا... خدا عوضشو بهت بده و بسلامتی از بیمارستان ترخیص بشی 

نارحت نباش منم سقط داشتم سخته ولی مال من کوچیک بودن پنج هفته 

شما چن هفته بودین؟

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

منم الان دو ماه سقط کردم خیلی درگیر بود تا بیافته صد تا دکتر عوض کردم یکی می گفت بستری یکی می گفت کورتاژ آخرم دکتر خودم خدا خیرش بده گفت فقط صبور باش می یافته 

متاسفم عزیزم ان شاءا... خدا عوضشو بهت بده و بسلامتی از بیمارستان ترخیص بشی  نارحت نباش منم سق ...

مال من احتمالاخارج رحم بوده هنوزمشخص نیست دلییلش بتام 1000بوددیروزشده 500دعاکنین بیادپایینتر.شماالان بچه داری؟؟؟چراسقط شد؟

مال من احتمالاخارج رحم بوده هنوزمشخص نیست دلییلش بتام 1000بوددیروزشده 500دعاکنین بیادپایینتر.شماالان ...

نه خارج رحم اصلا بتات انقد بالا نمیره.

نه ندارم‌.دلیلش مشخص نیست خودبخودی سقط شد

این دفعه ان شاءا... باردار شدم باید استراحت کنم و گرمیجات نخورم

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
سلام عزیزم  منم الان دو ماه سقط کردم خیلی درگیر بود تا بیافته صد تا دکتر عوض کردم یکی می گفت ب ...

مال من فک کنم خارج رذحم بود.ازم ی چیزی حدودا10سانتی بلنداومدفرداشم ی چیزگرداندازه سکه 500تومنی ک یکمش خیلی کم ی قسمتش سفیدبودبقیش خونی.الانم بتام از1000شده 500ولی خیلی دردکشیدم شماچجوری بود؟اخرچکارکردی/؟

خواهر منم ۹ هفته اینا بود . چرا بستری شدی  مال این ی تیکه بزرگ ازش اومد معلوم بود . ولی هنوز خ ...

من ازوقتی فهمیدم توتاپیکاقبلیم هست لکه بینی داشتم وک بعدقطع شدباامپول پروژسترون بازدوباره خون وخون ولخته دفع کردم بالاتوضیح دادم.عددبتامواندازه گرفتن الان اومده پایین من بتام 10روزپیش ک لک داشتم 1500بوددیگه بتاندادم تادفع لخته

یعنی داخل رحم بوده بچم؟؟؟      

احتمال زیاد

بارداری اولت بود؟

اوهوم اینم بگم همسرمواریکوسل داشت.پس چرالخته اومداونم انقدبزرگ؟؟؟؟ممکنه دلیلش واریکوسل همسرم بوده؟

احتمال داره شابد اسپرمش ضعیف بوده

این دفعه باردار شدی توکل به خدا ازمایشاتو انجام بده تحت نظر باش

الانم نگران نشو و خودتو تقویت کن

کاچی هم بخور خیلی خوبه برا دفع بقایا