ان شاءا... خدا عوضشو بهت بده و بسلامتی از بیمارستان ترخیص بشی
نارحت نباش منم سقط داشتم سخته ولی مال من کوچیک بودن پنج هفته
شما چن هفته بودین؟
در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم الان دو ماه سقط کردم خیلی درگیر بود تا بیافته صد تا دکتر عوض کردم یکی می گفت بستری یکی می گفت کورتاژ آخرم دکتر خودم خدا خیرش بده گفت فقط صبور باش می یافته
مال من احتمالاخارج رحم بوده هنوزمشخص نیست دلییلش بتام 1000بوددیروزشده 500دعاکنین بیادپایینتر.شماالان ...
نه خارج رحم اصلا بتات انقد بالا نمیره.
نه ندارم.دلیلش مشخص نیست خودبخودی سقط شد
این دفعه ان شاءا... باردار شدم باید استراحت کنم و گرمیجات نخورم
در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
این دفعه باردار شدی توکل به خدا ازمایشاتو انجام بده تحت نظر باش
الانم نگران نشو و خودتو تقویت کن
کاچی هم بخور خیلی خوبه برا دفع بقایا