2777
2789
عنوان

با .... پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 209 پست
موی بلند که خیلی زشته فکر نکنم دخترا بپسندن

اره البته به درصد کمی از پسرا میاد اونم شاید تو هر ۱۰ میلیون یه نفر😂😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر نظر خواستی که متاسفانه این حقیقته که  موی خودشه ، دلش میخواد اینجوری باشه، اگر براش میترسی ...

پس من موی خودم نیس بدن خودم نیس ک هرچی دوس دارم بپوشم یا موهامو پریشون کنم؟ اونم بدش میاد آخه دوطرفس

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
ولله پسرای مو بلند مورددپسند دخترا نیسدن  (جهت اروم کردن استارتر🙂😂)

ن جدی بگو😂

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بش گير نده نگو جلب توجه ميكني

فك ميكنه واو عجب چيزيه

بزن تو ذوقش بگو حس دختر بودن بهت پيدا ميكنم ذوقش كور ش

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
بش گير نده نگو جلب توجه ميكني فك ميكنه واو عجب چيزيه بزن تو ذوقش بگو حس دختر بودن بهت پيدا ميكنم ذ ...

گفتم گفت مد بوده قبلا ب همین راحتی😑

چه مو بلند چه کوتاه فقط ازدواج الان مشکل مو داری فردا مشکل چرا رفت و...

والا هزارتا مشکل دارم بخدا باهاش ولی لنت ب این دل

واقعا دوست پسرت انقدر خوبه؟ که فکر‌میکنی میدزدنش؟😀

واسش عکس مدل موی خوشکل بفرست غیر مستقیم بگو کوتاه کن

اگه لج نکنه خوبه ...چون بعضیا یچیزو بگی بدتر میکنن و حس میکنن طرفشون به مالکیت گرفته اشون (‌دیدم‌ که میگم 😃)

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

به تو چه 💔  اصلا به تو ربطی نداره 😂  (صرفا جهت خرد کردن اعصاب استاتر 👀🚨)

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
ای خواهر من که هر چی فک میکنم نمیتونم مثبت باشم دیدم منحرف میشه خود بخود 😁😁

من نفهمیدم🙁همیشه بچه مثبت بودم😌😌

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا