2777
2789
عنوان

با .... پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 209 پست
نمیدونم والا  داداش منم گذاشته بلند شه هرچیم بهش مامانم میگه کوتاه کن گوش نمیده  فهمیدی ...

نکنه تو خاهرشی😭😂

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله چون مردای واقعی منقرض شدن دیگه.شما هم ازدواج نکن زندگیتو کن

ن والا ازدواج با این؟هر چند قصدم ندارع😂

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
🙂😂تو چش تو زشت نی

ن واقعا بش میاد بخاطر همونه دارم جر میخورم 😭😂

من ندیدم تا حالا به کسی بیاد😕خیلی زشت میشن اتفاقا

دقیقا هرچقدم بهشون بیاد بازم با کوتاه خوشکلترن

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
من ندیدم تا حالا به کسی بیاد😕خیلی زشت میشن اتفاقا

خب طرف باید خوشگل باشه تا مو بهش بیاد😂 وگرنه اگه یکی زشت باشه  مو گلدونی هم بزنه بهش نمیاد

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

خوشگله که ، چی میشه بلند باشه کوتاه باشه، بابا بیخیال کسی که بخواد هرز بره میره.اگر شعور رابطه نداشته باشه گونی هم بپوشه باز کلک میزنه.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
ن والا ازدواج با این؟هر چند قصدم ندارع😂

ن کلا

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
نکنه تو خاهرشی😭😂

یاخدا 😂خواهر داره؟ 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
وووواااااووووپس یه جوری کوتاهش کن چون یه جور جلب توجه میکنه مویه بلند😁😁

میگم تهدید کردم گفتم یا تو میزنی یا من موهامو میزنم چون واقعا با موهات کنار نمیام میگ تو زندگیمو نابود کرد همین دلخوشیم ب موهامه

یاخدا 😂خواهر داره؟ 

ارع سلیطه ایکبیری عنتر میمون خر الاغ گرازززززز 

تو اسمت چیه😂