2777
2789
چقدر خودتون رو دوس دارین  که میترسین بمیرین😂😂  من ترس از دست دادن عزیزانم رو دارم ولی ...

بخاطرخودم نیست بچه کوچیک دارم دوست ندارم تنهابشه مادرک باشی ترس داری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطرخودم نیست بچه کوچیک دارم دوست ندارم تنهابشه مادرک باشی ترس داری

منم مادرم اونم دوقلو 

خب مامان جدید میگیرن 😂😂

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
توهمین نی نی سایت خیلیامیگفتن نزنیدواکسن بعداعوارضشونشون میده 

آره آخه همه ماشالا متخصصن..دکترا ک زدن کمتر از اینا میدونستن

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
اخه هرکی ی چیزمیگ چ گیری افتادیم بخدا

واکسن سینوفارم بزن. هیچ خطری نداره

ویروس ضعیف شده ست مثل خیلی از واکسن هایی که از ویروس کشته شده یا ضعیف شده بیماری ها ساخته میشه و از بچگی چندتا ازش زدیم هممون. 

هممون هم زنده ایم. 

واکسن ها اومدن که زندگی ببخشن. هدف اینه نه اینک دو سال دیگه بیفتیم بمیریم. 

واکسن سینوفارم بزن. هیچ خطری نداره ویروس ضعیف شده ست مثل خیلی از واکسن هایی که از ویروس کشته شده یا ...

حرف شماکاملا درسته من این شایعه هارومیگم اخه چرا ازاول گفتن زمانی ک بیماری وباهم اومدهمین شایعه روکردن خیلیامردن خدانگذره ازشون

زنده باشن الهی نگوهیچ کس اندازه مادرخوده بچه دلسوزنیست

ممنون گلم شوخی کردم دلت شاد بشه ❤❤

به این چیزا فکر نکن 

توکل بخدا این همه ادم زدن دیه چاره چیه باید هممون بزنیم واکسن رو 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ماشالا اینجا همه یا خودشون دکترن یا اطرافیانشون کسی دکتره. اینهمه آدم علاف و بیکار تو خیابون همشون م ...

خخخخ دقیقا یکی میگ عمم پرستاره میگ نزنیدیکی میگ داداشم میگ نزنیدمیمیریدهرکس ی چیزمیگ

حرف شماکاملا درسته من این شایعه هارومیگم اخه چرا ازاول گفتن زمانی ک بیماری وباهم اومدهمین شایعه روکر ...

جهالت آدمیزاد هیچوقت تموم شدنی نیست. یه عده کلا مغزشونو روی منطق بستن. 

به علم اعتماد کنید. به حرفای بقیه توجه نکنید