2777
2789
عنوان

دخترمو از شیر گرفتم حالم خوب نیست

1131 بازدید | 16 پست

سلام شبتون به خیر 

همینجوری خواستم حرف بزنم ی مقدار اروم بشم سبک بشم

خدایا شکرت که تونستم دوسال شیر بهش بدم 

خدایا به همه ی اونایی که منتظر هستند بچه سالم وصالح بده

الحمدلله رب العالمین ...

ببخشید گلی ی سوال. داشتم 

سینه هاتون شل شد99

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم شکست😔 خیلی سخته اینکه هیچ وقت نتونی مادرشدن رو حس کنی

عزیز دلم.شما خیلی خانوم مهربونی هستی ایشالا یه شب تاپیک بزنی خبر بارداریتو بهمون بدی❤

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
چراهیچوقت؟ ازکجا می‌دونی شاید شد

نمیشه😔

کاش بمیرم

یه دختر میتونه مجرد بودن رو تحمل کنه

ولی یه زن نمیتونه یه عمر بدون بچه زندکی کنه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیز دلم.شما خیلی خانوم مهربونی هستی ایشالا یه شب تاپیک بزنی خبر بارداریتو بهمون بدی❤

ممنونم از لطف و محبت تون🖤

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نمیشه😔 کاش بمیرم یه دختر میتونه مجرد بودن رو تحمل کنه ولی یه زن نمیتونه یه عمر بدون بچه زندکی کن ...

خدا بزرگه دختر خوب نامید نباش 

براتون از ته دلم دعا کردم

الحمدلله رب العالمین ...
نمیشه😔 کاش بمیرم یه دختر میتونه مجرد بودن رو تحمل کنه ولی یه زن نمیتونه یه عمر بدون بچه زندکی کن ...

عزیزم هر چیزی جای خودش سختی خودشو داره 

بخت بسته 

بچه مریض 

مادرنشدن 

و خیلی چیزای دیگه

انشالله یه روزی تاپیک میزنی مامان شدی ،به زودی انشالله