عبدالله – ابوجعفر حمید بصرى – مردى نیشابورى به نام عبدالله – ابراهیم ادهم – موسى – فراء – محمد بن على بن ابى طالب علیه السلام (معروف به ابن احنفیه ):
پیامبر صلى الله علیه و آله و سلم فرمودند:((هر کس خداى را بدین نام ها بخواند خواسته اش را بر آورد.)) نیز فرمودند: ((اگر این نام ها را بر صفحه هایى آهنین بخوانند. به دستورى حق ، نرم خواهد شد.))
هم چنین فرمودند: ((سوگند به آن که مرا به حق به پیامبرى برانگیخت ، اگر گرسنگى و تشنگى به کسى سخت فشار آورد، با خواندن این دعا آرامش مى یابد و به حق فرستنده ى من به پیامبرى ، اگر کسى این دعا را بر کوهى بخواند که مانع رسیدن او به مقصد است ، کوه – چنان که خواسته است – متلاشى مى شود و راه هموار. سوگند به فرستنده ى من به پیامبرى ، اگر کسى این دعا را بر دیوانه اى بخواند، بهبود یابد و اگر بر باردارى که زادن بر او سخت است خوانده شود، خداوند آن را آسان خواهد فرمود:))
نیز آن حضرت فرمودند: ((اگر مردى این دعا را بخواند و شهرى که خانه ى او در میان آن باشد آتش بگیرد، سراى او در آتش نخواهد سوخت و اگر کسى چهل شب جمعه این دعا را بخواند، خداوند همه ى گناهان شخصى او را مى آمرزد؛ هر چند با مادرش آمیخته باشد!
به فرستنده ى من به نبوت سوگند، هر غم زده اى این دعا را بخواند غم دنیا و آخرتش به رحمت حق زدوده خواهد شد.
به فرستنده ى من به نبوت راستین سوگند، کسى این دعا را پیش از رفتن و دین فرمانرواى ستمگرى نمى خواند مگر آن که خداوند آن صاحب منصب را رام سازد و آسیبش را از وى باز دارد؛ ان شاء الله .)
گویند: سلمان فارسى رحمه الله گفت : پدر و مادرم فدایتان ، یا رسول الله ! آیا این دعا را مى توانم به مردم بیاموزم ؟ فرمودند: ((نه ! نه ! اى ابا عبدالله ! نماز را رها خواهند کرد و به گناهان خواهند پرداخت و با خواندن این دعا خود و خانواده و همسایگان و اهل مسجد و شهرشان آمرزیده خواهند شد!)
تنهابه کسانی بیاموزکه از ط درخواست کنند