2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود خانم متاهل اگه دعا کنه دعاش میگیره

ازدواج خودس بالاترین تاثیرهارو داره

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
پرسیدیم طرف متاهل که زنه میگه باکی ندارم از اون طرف هم پرسیده که چکار میکنی؟ جوابای بی سروته داده به ...

پس پای عواقبش ایستادن شما هم رهاشون کنید بعدا دودش تو چشم خودشون میره

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
پرسیدیم طرف متاهل که زنه میگه باکی ندارم از اون طرف هم پرسیده که چکار میکنی؟ جوابای بی سروته داده به ...

خب وقتی برای خودشون مهم نیست بزار رسوایی عالم بشن بی خی

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
خانمه متاهله و بچه داره و فکر میکنه طرف میاد میگیرتش😐

وقتی بدون شناخت ازدواج میکنن همین میشه دیگه یا خیانت میکنن یا زود از هم جدا میشن یا فقط همدیگه رو تحمل میکنن

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
طرف رابطه خانم متاهله

متوجه نشدم

شما هوو داری؟ قضیه چیه؟

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

درخواستی👇🔰عزیزی فرمودن شوهرشون با شخصی رابطه داره و باعث از هم پاشیدگی زندگیشون(جدایی اون شخص با شوهرتون)الکافرون👈 تا ۴۰ روز بخونه ۱۶۱ مرتبهفرقان ایه ۱   ۱۰۱ بار  👈تا 40 روز نیست هر وقت خواستین به همین تعداد مداومت کنید  کوثر هم ۱۰۱ بار 👈تا 40 روز نیست هر وقت خواستین به همین تعداد مداومت کنید یا ودود ۱۰۰۱ بار 👈تا 40 روز نیست هر وقت خواستین به همین تعداد مداومت کنید👌🔰دعای جدایی و دشمنی و سردی بین دو نفر حرام👌🔥( در هنگام سوزاندن بگوید خدایا قسمت میدم بحق آیه مبارک 45 سوره حج جدا کن فلانی (اسم شخص آقا) از فلانی(اسم شخص خانم )میگی اگه اسم خانم هم نمیدونی میگی از هرچی خانم نامحرم و هرزه 🔥برای تفریق(جدایی) در #شب_چهارشنبه وقت شام به اسفند بخواند و در آتش اندازد.آیه ۴۵ سوره حج؛👇فَكَأَيِّنْ مِنْ قَرْيَةٍ أَهْلَكْنَاهَا وَهِيَ ظَالِمَةٌ فَهِيَ خَاوِيَةٌ عَلَى عُرُوشِهَا وَبِئْرٍ مُعَطَّلَةٍوَقَصْرٍ مَشِيدٍمنبع : اسرار المقاصد ص۳۲👌🔰رفع خصلت بدبرای رفع خصلت بد شوهرتون یا شخص مورد نظرتون161 یا مانع ب مدت هفت روز در ساعت معین بعداز نماز یا عشا بخونین....خیلی جواب میده..یا ب مدت 40 روزاگر مے‌خواهے دشمنے بین دو  حرام واقع شود(جدایی حرام جواب میده عزیزان)👌🔰همسرتان باکسی رابطه دارد سوره یس رابر۷تکه نان بخوان سپس نان‌هارابه دوسگ نروماده بخورانید ان‌شاءالله مقصودحاصل شود✨سرالمستتر۳۸👌🔰برای جدایی دو شخص حرام فقط برای جدایی دوحرام ۷۰بارسوره کوثرب ماست بخون بده طرفت(به خورد یکی از طرفین)

ببین عزیزم این دعایی ک می گی برای دو تا حرام ینی مثلا هر دو متاهلن یا نسبتی دارن یا مانعی ک حرام ابدی هستن

من دعاشو دارم تو ی کتابی هست باید بگردم ‌پیدا کنم 

ولی اینی ک شما می گی حرام نیست اون مرد می تونه مناسفانه با زن ازدواج کنه ولو صیغه زنه هم شرایطو می دونه و پذیرفته

اون دعایی ک شما می گی دعای سردی و جدایی