2777
2789

عشقی طرفه برای ی دختر خیلی سحته 

من اینایی که میگن پیش قدم بشه دختره رو قبول ندارم راستش چون راحت به روت میاره اگه طرف ادم درست و حسابی نباشه 

نگی هم سخته ☹باید موند تا خواسته بشی

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چیش خوشت اومده 

عزیزم خودتو مشغول کن بهش فکر نکنی 

اراده میخواد 

یا بین صحبتا بفهم از چ تیپ دختری خوشش میاد.باید یکم زیرک باشی نفهمه 

بعد رو شخصیتت کار کنی نه بخاطر اونا.کلا ی شخصیت درست و حسابی داشته باش 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
میترسم دوسم نداشته باشه ضربه بدی میخورم بعد چون فامیله میترسم دوسم نداشته باشه من بهش بگم غرورم پای ...

بابا نری بگیا  

کافیه تو فامیل اسمت بیوفته سر زبونا ، مدام خبرش پخش میشه ، هِی به روت میارن  

منتظر ..🤍🍃
دیگه نمیتونم😭😭😭😭 هر روز هرشب کارم شده گریه😭😭😭

بگردم تجربه نداشتم ولی میتونم بفهمم چقد عذابه 

اخه با گریه فقط اذیت میشی 

قوی باش دختر 

بگردم تجربه نداشتم ولی میتونم بفهمم چقد عذابه  اخه با گریه فقط اذیت میشی   قوی باش ...

چجوری نمیشه😭😭😭😭

هروقت میبینمش دوس دارم بمیرم

هرآهنگی گوش میدم یادش میفتم

هرکی حرفی میزنه یادش میفتم

😭😭😭😭

از چیش خوشت اومده  عزیزم خودتو مشغول کن بهش فکر نکنی  اراده میخواد  یا بین صحبتا ب ...

اصا باهم لجیم باهم دعوا میکنیم حتی الان همو بلاک کردیم ولی نمیدونه من دوسش دارم😭

اصا تیپ لباسامون بدون اینکه باهم هماهنگ کنیم هم رنگ میشن🥺

اصا باهم لجیم باهم دعوا میکنیم حتی الان همو بلاک کردیم ولی نمیدونه من دوسش دارم😭 اصا تیپ لباسامون ...

چند وقته این حسو داری؟میدونی ی لحظه این به ذهنم رسید که ی سری چیزا فقط تو  یه برهه زمانی  خاص برامون مهمه 

شاید دو ماه دیگه سه ماه دیگه خندت بگیره از حرف الانت 

اون جند سالشه؟لج و  لج بازی عزیزم کار بچه هاس 

ادم بزرگا باهم‌بی خود لج نمیکنن این جوری 

فکر نمیکنم برای بودن باهم اماده باشین عزیز