سلام خانوما. شب بخیر. اول بگم من کاربری دیگه ای هم دارم منتها چون با چند نفر از کاربرای اینجا خارج از نی نی سایت هم مراوده دارم نخواستم با اون کاربری تاپیک بزنم. ضمن این که درخواستم جوری هست که شاید عده ای ناراحت بشن و فکر کنن کاری که میخوام کنم اشتباهه. اما مساله اینه که سال هاست نتونستیم بچه دار بشیم و واقعا دیگه دارم اذیت میشم.
ببینید ما ۱۱ ساله عروسی کردیم و خدا نخواسته تاالان بچه دار بشیم. پارسال واسه سرپرستی نوزاد ثبت نام کردیم اما چند هفته پیش گفتن ۳ سال به بالا میشه بدون نوبت بهتون بدیم اما نوزاد لااقل ۳ سال دیگه هم باید صبر کنید. ما با توجه به شرایط و این که همه جوانب رو سنجیدیم میخوایم که نوزاد بیاریم اما ظاهرا فعلا شرایطش نیست. الان فکر این افتادیم که نوزاد یک خانواده ای که به هر دلیل بچه شون رو نمیخوان رو به عنوان فرزندخوانده بیاریم تا خونه مون رو روشن کنه. فکر این که پول بدیم و بچه بیاریم عذاب آوره، فکر این که یه روزی بفهمی با پول بچه ی ما شده و... بین شما کسی هست که سراغ داشته باشه خانواده ای که قصد واگذاری بچه شون رو داشته باشن؟
**لطفا توهین نکنید عزیزان. اونایی که شرایط منو دارن درکم میکنن قطعا. من فقط بچه میخوام **