2777
2789
عنوان

سرپرستی نوزاد. سراغ دارید؟

249 بازدید | 11 پست

سلام خانوما. شب بخیر. اول بگم من کاربری دیگه ای هم دارم منتها چون با چند نفر از کاربرای اینجا خارج از نی نی سایت هم مراوده دارم نخواستم با اون کاربری تاپیک بزنم. ضمن این که درخواستم جوری هست که شاید عده ای ناراحت بشن و فکر کنن کاری که میخوام کنم اشتباهه. اما مساله اینه که سال هاست نتونستیم بچه دار بشیم و واقعا دیگه دارم اذیت میشم.

ببینید ما ۱۱ ساله عروسی کردیم و خدا نخواسته تاالان بچه دار بشیم. پارسال واسه سرپرستی نوزاد ثبت نام کردیم اما چند هفته پیش گفتن ۳ سال به بالا میشه بدون نوبت بهتون بدیم اما نوزاد لااقل ۳ سال دیگه هم باید صبر کنید. ما با توجه به شرایط و این که همه جوانب رو سنجیدیم میخوایم که نوزاد بیاریم اما ظاهرا فعلا شرایطش نیست. الان فکر این افتادیم که نوزاد یک خانواده ای که به هر دلیل بچه شون رو نمیخوان رو به عنوان فرزندخوانده بیاریم تا خونه مون رو روشن کنه. فکر این که پول بدیم و بچه بیاریم عذاب آوره، فکر این که یه روزی بفهمی با پول بچه ی ما شده و... بین شما کسی هست که سراغ داشته باشه خانواده ای که قصد واگذاری بچه شون رو داشته باشن؟

**لطفا توهین نکنید عزیزان. اونایی که شرایط منو دارن درکم میکنن قطعا. من فقط بچه میخوام **

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم سرچ کن مثلا شیر خوارگاه امنه زنگ بزن شرایطت بگو و راهنمایی بخواه ازشون ان شالله دامن خودت سب ...

خیلی ممنونم عزیزم. تهران نیستیم ولی. اتفاقا توی فکر بودم یه استان دیگه هم پیگیر بشیم.

لطف کردی😘

بله عزیزم همه ی مدارکمون رو بارگذاری کردیم پارسال. الان اینجوری گفتن بهمون 

کاش میتونستم کمکتون کنم چون منم پنج سال نازایی داشتم و حسرت مادرشدن تو دلم مونده بود کاملن درکتون میکنم بحق این شب عزیز بهترینها برات اتفاق بیفته

کاش میتونستم کمکتون کنم چون منم پنج سال نازایی داشتم و حسرت مادرشدن تو دلم مونده بود کاملن درکتون می ...

ممنونم بانوی مهربون خدا فرشته ت رو واسه ت نگه داره🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤

عزیزم شمارتو میزاری باهات تماس بگیرم

من دختر پنج شش ساله می خوام که بیارم پیش خودم

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....