2777
2789

این ماشین های ک قرعه کشی میکنند و شرایط خاص داره اگر بخوایم حواله که ب اسممون دراومده رو به کسی دیگه بفروشیم چند قیمتش که ارزون هم ندیم ؟؟

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشینت چیه؟ تحویل چندماهه هست؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
مطمئنی ؟ فکر کنم قیمت اصلی خودش 150 تومنه

مگه سایپا هست؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
چند میفروشی

نمیدونم .. یکی بهم گف چون نمیتونه بخره . ب اسم من بگیرع و گفت حوالتو ازت میخرم هنوز نمیدونم چ ماشینی ولی میگه صددرصد کاری پیکنه اسمم دراد . ولی فک کنم پژو پارس میخواد.. الان من نمیدونم اصلا حواله چیه آیا اگ بفروشم بعدها واس من مسئولیتی داره . قیمتش نمیدونم 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

ب گمونم هست  

اگه پژو پارس باشه ایران خودرو هست.

میدونی که اگه اسمت دربیاد ،بعدا دیگه نمیتونی ثبت نام کنی؟یکی از محدودیت‌ها همینه

از این تحویل سه ماهه ها باشه که سندش تا یکسال تو رهن ایران خودرو میمونه و بطور رسمی نمیتونی ماشین رو به نامش بزنی ،برای این یکسال تو میتونی فقط وکالت به اون شخص بدی.تا زمانی که سندش ازاد بشه و بتونی بطور رسمی به اسم ایشون بکنی مسیولیتش با شماست

برای‌سودش هم اختلاف قیمتش با بازار حدودا صدتومان هست، سی ،چهل یا پنجاه میلیون ازش بگیر😁