2777
2789

چند روزه اقدام کردی؟ 

اره از علائمشه

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اولین اقدامم بیست روز رد شده گلم

ایشالله که نینی داری 

الان شاااید نشون بده

صبر کنی بعدتاخیر پری بزنی دقیقتره 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
صبر کن یه چند روز بهتره .مگر چند روز دیگه هم بزی اگر الان منفی بود

اره دل تو دلم نیست همیشه زیر بغلم درد میگرفت ولی الان یک هفتس داخل سینم ک برای شیر دهی هیت درد شدید داره و نوک سینم خیییلی درد دارع و انگار زخمه اصن و ورم کرده سینه سمت راستم قسمت قهوه ایش

تااالانم خیلی صبر کردم بخدا که نزدم🤣🤣🤣

هیشکی اندازه من درکت نمیکنه🤣من دو روز بعد اقدام همش تو نت سرچ میکردم سریع ترین علائم حاملگی

علائمت چی بود حالا عزیزم

دو روز بعد اقدام که علائم نداره 😐

عزیزم منظورم حامله شدی؟ اگر شدی نزدیک پریودیت علائمت چی بودن😁

اره حامله شدم 

تاخیر تو پریود 

و قورمه سبزی درس کردم مزه اب میداد😐

منی که قورمه سبزیو از همه خوشمزه تر درست میکنم میگفتم چرا مزه نداااره شوهرم میگفت بخدا خوشمزه اس من چندشم میشد فرداش بیبی چک مثبت شد😐

البته من دو روز بعد تاخیر منفی بود بیبی چک 

پنج روز بعد مثبت