2777
2789

بچه ها من از اقوام خیلی نزدیکم با کرونا فوت شده که نمیتونم نرم برای دفن بعد فردا هم تاریخ دوم واکسن کرونام هست اگه الان شب بزم بزنم فردا برم یهو با فرد آلوده تماس پیدا کنم خطرناکه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید بخاطر غلط املاییام حالم اصلا خوب نیس نمیدونم چی مینویسم اصلا

سلام خوبین شما دوقلو دارین؟چندهفته زایمان کردین؟بچه ها دستگاه رفتن؟

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
سلام خوبین شما دوقلو دارین؟چندهفته زایمان کردین؟بچه ها دستگاه رفتن؟

سلام‌عزیزم بله من دوقلوهام الان نزدیک‌۸ سالشونه

دقیق ۳۴ هفته که تموم شد اولین روز هفته ۳۵ کیسه آب پاره شد و اورژانسی سزارین شدم

شکر خدا بچه ها اصلا دستگاه هم نرفتن 

هیچ مشکلی نداشتن

وزنشون هم ۲۵۰۰و۲۶۵۰ بود

و اینکه دکتر گفت ریه دخترا زودتر میرسه

آمپول دگزا هم فقط یبار زده بودم 

سلام‌عزیزم بله من دوقلوهام الان نزدیک‌۸ سالشونه دقیق ۳۴ هفته که تموم شد اولین روز هفته ۳۵ کیسه آب پ ...

خدانگهدارشون باشه منم هفته ۲۶ شش تا امپول دگزا زدم ولی باز میترسم که خدای نکرده دستگاه برن.الان هفته ی ۳۴ هستم ببخشیدمن تجربه ندارم کیسه ابتون پاره شد درد هم داشتین قبلش؟

خدانگهدارشون باشه منم هفته ۲۶ شش تا امپول دگزا زدم ولی باز میترسم که خدای نکرده دستگاه برن.الان هفته ...

نه عزیزم هیچ دردی نشسته بودم یهو فک‌کردم بی اراده پیش کردم رفتم دستشویی باز فکر میکردم خیلی ببخشید جیشه و سعی میکرد جلوش و بگیرم ولی دیدم نمیتونم جلوش بگیرم متوجه شدم کیسه ابه خودمونو رساندیم بیمارستان معاینه کردن گفتن یه مدت بستری شو تا یه چند روز بگذره زایمان کنی الان زوده    ولی در دام شروع شد و خیلی زود فاصله دردا کمتر شد و نتونستن کنترل کنن دکتر اومد اورژانسی عمل کرد

تو هم تایم پرریسکت گذشته اصلا نگران نباش آمپول هم بدی نگرانی نداره

فقط یکم به خودت برس بچه ها وزن بگیرن و اینکه کاملا استراحت کن من استراحت میکردم همون روز یسر رفتم بازار نیم ساعت نشد برگشتم با همون کیسه آب سوراخ شد

عزیزم بسلامتی زایمان کنی ..منم دعا کن سر زایمان..و از لحظات با هم بودنت کنار همسرت لذت کافی رو ببر که دیگه دلت تنگ این روزا میشه وقت برا سر خاروندن نداری😄😄

نه عزیزم هیچ دردی نشسته بودم یهو فک‌کردم بی اراده پیش کردم رفتم دستشویی باز فکر میکردم خیلی ببخشید ج ...

فدات خیلی ممنون که جواب دادین انشالله دعات میکنم همیشه دلتون شاد باشه 😘