2777
2789
عنوان

گریه کودک دوساله

251 بازدید | 10 پست

پسرم ماه ۲۳ماهشه بیش از حد گریه میکنه ۱۰ روز هست که از شیرگرفتمش ولی قبلشم لجباز شده بود . بهونه های الکی خودشم نمیدونه چی میخواد همش گریه میکنی یا اگه به کوچکترین خواستش توجه نکنیم گریه میکنی دیگه ساکتم نمیشه خیلی اذیت میکنه هم خودشو هم مارو موندم چی کنم

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی این سن بچه ها خیلی لج بازن منم پسرم 19 ماهشه خیلی وایه هر چیزی ک میخاد گریه میکنه فقط مجبوریم ارومش مبکنیم یا چیزی بخاد بهش میدیم ک لج نکنه عصبی نشه☹️نگران نباش عزیزم انشاالله ب وقتش خوب میشن

توی این سن بچه ها خیلی لج بازن منم پسرم 19 ماهشه خیلی وایه هر چیزی ک میخاد گریه میکنه فقط مجبوریم ار ...

مثلا چندوقت طول میکشه یکماه یکهفته یکسال.

تو نت زده بود از۲ تا ۳ سالگی لجبازن وای یعنی تا اون موقع اینجورین😭

چون گریه کرده خواسته اش رو گرفته عادت کرده اگه کاری رو نخواستید انجام‌بدید گریه کرد توجه نکنید

بارها اینکارو کردم ولی فایده نداره انقد گریه میکنه اصلا کم نمیارهههه

مثلا چندوقت طول میکشه یکماه یکهفته یکسال. تو نت زده بود از۲ تا ۳ سالگی لجبازن وای یعنی تا اون موقع ...

ن انشاالله اینطوری نیس والا پسر خاله من اتفاقن 2 سالگیو رد کرد انقد عاقل شد بچه ها کلافن براهمونه توخونه نق نق میکنن بخدا خواهر پسر من شبا واسه خوابش باید یه ساعت توی کالسکه تو خونه بچرخونمش بلکه بخابه اونم یک شب میخابه😢