2777
2789
عنوان

مرگ پدر 😔

180 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان من  پدرم یکساله فوت کرده پنج تا بچه ی کوچیک و بزرگ داره ویه برادره ۱۸ ساله دارم مادرم اینا تو همون خونه ای که پدرم فوت شد هنوزم زندگی میکنن مستاجرن و تمام خواهر برادرام و حتی مامانم شبا جلوی چشماشونه 😔 خودم متاهلم ازدواج کردم بنظر شما چیکار کنن خونه شونو عوض کنن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عوض کنن،،خدا رحمتش کنه    

صابخونه شون میگه باید صبر کنین مستاجر خونه رو بگیره اما اون خونه خیلی قدیمی هستو مستاجرا نمیگیرن صابخونه ام پول نداره بهشون بده چیکار کنم خانوادم دارن جلوی چشمام پرپر میشن

صابخونه شون میگه باید صبر کنین مستاجر خونه رو بگیره اما اون خونه خیلی قدیمی هستو مستاجرا نمیگیرن صاب ...

کم کم داغش سرد میشه ،، باید خودشون سعی کنن از این حال و هوا در بیان خونه رو هم یه رنگی بزنن یه دستی به سر و روش بکشن زودتر می‌گیرند خیلی سخته زندگی این زمونه خیلی تلخ شده خیلی 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍