2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی ۱۸ روز بعد از آمپول hcg

4765 بازدید | 15 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز😊

من همیشه نی نی سایت رو میخوندم ولی ایندفعه خودم هم عضو شدم و یک سوال دارم...🤔😶

این ماه اولین دوره بود که کلومیفن خوردم و۲تا آمپول سینال اف زدم که هشت تا فولی داشتم و ۴ تاشون غالب بودن(۲۰_۲۰_۲۲_۲۳) ک روز ۱۴ دوتا آمپول hcg زدم و الان ۱۲ روزه ک دمای بدنم بالا مونده و از ۳۶/۷ پایین نیومده...ولی بی بی چک ۱۸ روز بعد از آمپول منفیه....بنظرتون باردار نیستم؟ پس چرا پریود نشدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه قبل از ۵ روز منفی بود یا حاله داشت؟

سه روز بعد از تاخیر هاله خیللللی کمرنگ داشت بعد از ۵ روز سریع پررنگ شد که رفتم آزمایش دادم و بتا دویست و خورده ای بود

بی بی چکم بعد از پنج روز تاخیر پریود مثبت شد انشالله که جواب آزمایش هم مثبت بشه، لطفا دعا کنید برام ...

شما ک گفتین بعد ۱۸ روز بازم منفیه 

من نفهمیدم پس کی مثبت شده 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

مبارک باشه عزیزم .بسلامتی .برای منم دعاکن باردارباشم دیگه خسته شدم از دکتر رفتن

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
مبارک باشه عزیزم .بسلامتی .برای منم دعاکن باردارباشم دیگه خسته شدم از دکتر رفتن

مرسی عزیزم سلامت باشی انشالله به زوووودی زوووود نتیجه بگیرین شما هم عزیزم😍