2777
2789
عنوان

زن عموم

84 بازدید | 5 پست

من متولد ۷۲ هستم ۲۸ سالم بود ازدواج کردم همسرم هم استانیه، من مرکزاستان ، همسرم نیم ساعت چهل دقیقه با ما فاصله داره 

یه زن عمو دارم هرجا مینشست و بلند میشد پشت سر من حرف میزد که فلانی ( من) معلوم نیست این پسره رو از کجا پیدا کرده و ما آخر نفهمیدیم چطور باهم آشنا شدن !!داخل عروسی من رفته بود از خواهر شوهرام غیر مستقیم پرسیده بود 😐😶  درصورتی ک ما محل کار من اشنا شده بودیم 

و هیچ رابطه دوستی و نامشروعی هم باهم نداشتیم 

حالا دختر همین زن عموم متولد ۶۴ هست و پزشکه 

دوبار طلاق گرفته 

الان شنیدم که برا بارسوم ازدواح کرده 

همسرش متولد ۶۹ و مجرده و کلا برا یه استان دیگه س !! 

ما جنوب این پسره مرکز کشور 

دلم میخواد الان بهش زنگ بزنم بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش الانم کرد پشت سر دخترش این حرفا میگن

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

من جات باشم دفعه بعد زنعموم بپرسه از ماجرا ازدواجمون میخندم با قهقهه ک آره زنعمو میدونه من مثل فلانی(دخترش) تیز و فرز نیستم تعجب میکنه ک چطور با یه غریبه ازدواج کرد آخه اینا فقط از فلانی جان بر میاد

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم