2777
2789

سلام

میشه بگید الان توی گروه های همسن خودتون بیشتر چه مسائلی مطرح میشه و وجود داره؟ 

به زبان خودتون برای شاخ بودن دست به چه کارهایی میزنن معمولا؟ 😁😅 

مثلا ( روابط دوستی با جنس مخالف، سیگار و تاتو و ... )

دنبال موضوع برای پایان نامه م هستم

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

هر کی بی ادب تر و بد دهن تر و بد لباس تر و نا متعارف تر و درس نخون تر و پسر باز تر و .... این داستانا باشه شاخ تره 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال سال آخر دبیرستانم بود

هیچ کدوم از این رفتارهای ناسالم رو نداشتم خداروشکر

شاخ گروه ما کسی بود که همیشه خدا یه کتاب دستش بود.😐

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هر کی بی ادب تر و بد دهن تر و بد لباس تر و نا متعارف تر و درس نخون تر و پسر باز تر و .... این داستان ...

جدیدا گل هم میکشن بچه ها نه؟!

من دیشب از یه دختر ۱۶ ساله شنیدم میگفت دوستام میکشن

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

رل میزنن 

پرسینگ 

قلیون 

فحش های رکیک در حد چی 

اینجوری تایپ میکنن: مال منع دیگه نزدیکش نشین جیزع 

صبح تا شب پلاس در اینستا 

با هر خری چت میکنن 

زنجیر آویزون میکنن از هر طرفشون 

عکس با لباس های باز میذارن 

خداروشکر اهل هیچکدوم نیستم😐😂❤

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨
تتو کردن روی دست استفده از الفاظی که یخورده بی تربیتی داره توش 😐 پوشیدن لباسای لش گرفتن سلفی با س ...

دوستای من که میخوان شاخ بازی دربیارن اینجورین😂😐

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  

گروه های همسنمون درمورد لباس و مانتو جدید غیبت درمورد دختر کبری خانم حیوون خونگی از این موارد ولی بعضیا پز رلشونو میدن انگار نهنگ شکار کردن 

برا شاخ هم تا راهنمایی اونی که سابقش خراب بود ارایش میکرد استینا تا ارنج بالا ادامس هم دهنش دعوایی فقط با اکیو خودش بود میگفتن شاخ اما دبیرستان نمیدونم چون هنو مدرسه ها حضوری نشده☹️

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

بچه مایه دار بودن 

خانواده رشن فکر داشتن 

تو مغازه یا جایی مشغول بودن 

درس نخوندن 

رنگ کردن مو

به معلم جوابی بدن که معلم قفل کنه و واقعا جوابی نداشته باشه بی ادبی منظورم نیست

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

من خودم دبیرستانمم

اونایی ک تتو دارن با ی پسر رفیقن (رل نیسن رفیقن)بی حجابن و اینجور آدما شاخ ترن تو مدرسه مااا

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

خودمم و همین الان تنها چیزی که فکر میکنم اینه عین خرررررر درس بخونم و نمونه قبول بشم 

شاخ بازی هم در کنارش هست ولی الان تنها کارم اینه 

نگران ایندمم به جای این شاخ  بازیا باید ایندمو با تکواندویی ،دکترایی،نویشندگی چیزی روشن کنم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

من دوازدهمم الان دوساله متاهل شدم دور این دردسر هارو خط کشیدم😂

ولی اصولا وقتی کسی خاطر خواه زیاد داره طرفو شاخ حساب میکنن

وقتی کسی زیاد دوس پسر داره معمولا ازش دوری میکنن 

واینکه یه نفر باشه موهاشو پسرونه کوتاه کنه و تیپ و اخلاق پسرونه داشته باشه همه دیونشن 🤤

وای بعضیاشون ۲۴ ساعته تو بغل هم تلپ بودن همش لب و مالیدن و...🤢🤢🤢

بعضیاشون واقعن چندش بودن 

......