شهرزادم_شهرزاد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 138 عنوان پتوی ۴۰۰ تومنی رو ۹۰۰ تومن بهم فروخت 132 بازدید | 9 پست بچه ها من دو هفته پیش یه پتوی دونفره خریدم که فروشنده بهم گفت ترک هس و ۹۰۰ تومن شدالان اتیکتشو دیدم ایرانیه و سرچ کردم قیمتش ۴۰۰ تومنهخیلی ناراحتم که منو احمق فرض کرده، هم پول زیادی گرفت هم مثل یه هالو با من برخورد کردچیکار میتونم کنم؟؟؟؟؟ 1400/07/16 | 11:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارتیستون عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 3435 برو پیشش بگو بقیه پولم رو بده اگر نداد بگو میرم تعزیرات و شکایت میکنم آنقدر وایسا تا پولتو بگیری یا جنسو پس بدی
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 17889 آشناس برو باهاش برخوردکن بگو مثل اینکه اشتباه حساب کردی اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
شهرزادم_شهرزاد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 138 برو پیشش بگو بقیه پولم رو بده اگر نداد بگو میرم تعزیرات و شکایت میکنم آنقدر وایسا تا پ ... اخه دو سه هفته از خریدم میگذره، فاکتور هم ندارمخیلی اعصابم خورده، حیف از پول نازنینم که با سختی به دست اوردم😤😕
ارتیستون عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 3435 اخه دو سه هفته از خریدم میگذره، فاکتور هم ندارم خیلی اعصابم خورده، حیف از پول نازنینم که با سختی به ... پول نقد دادی ؟ اگر کارت کشیدی همون رسیده برو از بانک بگیر برو یکم دعوا راه بنداز جلوی مشتریاش میترسه پولتو میده
شهرزادم_شهرزاد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 138 پول نقد دادی ؟ اگر کارت کشیدی همون رسیده برو از بانک بگیر برو یکم دعوا راه بنداز جلوی ... رفتم، گفت برو هر غلطی میخوای بکنفاکتور هم ندادزنگ زدم ۱۱۰ اومد صورت جلسه کرد، فردا میرم تعزیراتخدا لعنتش کنه
ارتیستون عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 3435 رفتم، گفت برو هر غلطی میخوای بکن فاکتور هم نداد زنگ زدم ۱۱۰ اومد صورت جلسه کرد، فردا میرم تعزیرات ... خب توضیحش چی بود ؟ قبول داشت که شما ۹۰۰ تومن دادی ؟ و قبول داشت که این جنس ترک نیست ؟ تعزیرات بری پیگیری کنی علافی داره ولی معمولا به نتیجه میرسه
شهرزادم_شهرزاد مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 138 خب توضیحش چی بود ؟ قبول داشت که شما ۹۰۰ تومن دادی ؟ و قبول داشت که این جنس ترک نیست ؟ ... قبول داشت ۹۰۰ داده ولی گفت قیمتش همینه ،فاکتور هم نداد
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20213 قبول داشت ۹۰۰ داده ولی گفت قیمتش همینه ،فاکتور هم نداد سلام میشه درخواست دوستی من روقبول کنی سوال داشتم لایک نکنید .توروخدا